OnlineMarketing.nl als onderwijspartner

Geef de online marketing carrière van jouw studenten een kickstart

Online marketing bureaus zitten te springen om personeel. Veel starters missen echter de theoretische kennis en ervaring om – na hun opleiding – direct als junior online marketeer aan de slag te kunnen.

Om dit probleem op te lossen, maken wij de brug tussen leren en carrière maken zo klein mogelijk. 

 • Online videotrainingen door specialisten uit de praktijk voor basiskennis van de belangrijkste online marketing disciplines. Hierna kan de student bij een opdrachtgever of bureau op een basisniveau meepraten over de inzet van online marketing.

 • Toegang  tot onze online community vol met ervaren marketeers om vragen aan te stellen en praktische kennis op te doen.

 • Uniek traineeship bij één van de aangesloten online marketing bureaus voor de meest gemotiveerde studenten die hun carrière écht een kickstart willen geven.

 • De mogelijkheid tot extra begeleiding, gastcolleges of kennissessies door specialisten op elk online gebied.

 • Of een maatwerk variant op de bovenstaande opties die perfect aansluit op jullie behoefte.

Laten we verder praten!
 • Hoe ziet dat lespakket eruit?

Het lespakket bestaat uit een verzameling van verschillende modules, waarin specialisten uit de praktijk de basis geven van de belangrijkste onderdelen van online marketing.

 • Strategie, SEO, SEA, CRO, Content Marketing en Social Media: de belangrijkste pijlers van online marketing hebben elk hun eigen module.

 • In de community krijgen studenten de ruimte om vragen te stellen wanneer ze iets niet begrijpen, of vraagstukken uit de praktijk voor te leggen aan professionals. Op die manier leren ze de kennis ook direct toepassen.

 • Gemotiveerde studenten kunnen hun carrière een boost geven via een speciaal traineeship bij één van onze aangesloten online marketing bureaus (door het hele land).

 • Andere wensen? Wij houden van maatwerk en denken daarom graag mee hoe we jullie curriculum optimaal kunnen versterken, zodat we samen de online marketing talenten van de toekomst kunnen opleiden. 

Ik ben ontzettend blij met de up-to-date expertise die OnlineMarketing.nl in onze minor ‘Marketing in een Online Wereld’ heeft gebracht. Met duurzaam inzetbaar materiaal en extra begeleiding waar nodig zijn ze voor ons echt een flexibele en waardevolle partner gebleken.

Robert, programma coördinator bij Hogeschool Rotterdam

Mijn traineeship gaf me de mogelijkheid om wat ik leerde direct in praktijk te brengen. Ik ben de afgelopen vijf maanden begeleid door experts en daar heb ik ongelofelijk veel van geleerd. Na deze leerzame periode mag ik hier ook afstuderen en kan ik parttime aan de slag. Een unieke stap binnen mijn loopbaan!

Mandy, trainee via het programma

Dit SEO traineeship heeft me geholpen tijdens mijn studie echt kennis te maken met online marketing. In deze periode heb ik meer geleerd over online marketing dan tijdens mijn eerste 3 studiejaren. Door de hands-on aanpak (gelijk starten met analyses en het werken aan echte casussen) heb ik een veel beter beeld gekregen en direct ook ervaring opgedaan in SEO.

Herman, trainee via het programma

Met deze partijen werken wij aan meer digitale knowhow in een online wereld:

We horen graag hoe we je meer mogen vertellen over ons lesmateriaal en traineeships

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.