Podcast #004 – SEO Tips & Alles over SEO / SEA Benelux met oprichter Mathias Noyez

Mathias is Lead SEO van WiSEO (een online marketing bureau in Brugge) en oprichter van SEO Benelux. SEO Benelux is uitgegroeid tot een community met meer dan 3100+ leden. Daarnaast is er ook een “SEA Benelux” opgericht wat inmiddels bijna 1000 leden telt.

We gaan in dit interview de diepte in omtrent de laatste trends en ontwikkelingen binnen SEO. Mathias deelt met ons praktische tips om hier direct mee aan de slag te gaan.

Daarnaast bespreken we SEO Benelux. Hij vertelt hoe hij binnen 1 maand meer dan 500 leden heeft weten te krijgen. Mathias deelt wat er bij komt kijken om een community van ongeveer 4000 leden te managen. Ook hebben we het over de offline events & het werven met samenwerkingspartners zoals Werkspot en Bol.com. Heel open deelt hij over dit proces en hoe dit in z’n werk gaat!

Luister de podcast over de trends en ontwikkelingen binnen zoekmachine optimalisatie en het open interview met Mathias Noyez van SEO / SEA Benelux hier:

Mocht je de podcast liever luisteren in de app op je telefoon, dat kan. Volg de links hieronder en ga direct naar deze aflevering:

Wat wordt er besproken in deze podcast?

Onder andere:

  • Hoe Mathias in aanraking is gekomen met SEO!
  • De SEO Trends en Ontwikkelingen, inclusief praktisch tips!
  • Waarom SEO Benelux is opgestart!
  • Hoe SEO Benelux binnen een maand 500 leden had!
  • Hoe je een community van ongeveer 4000 leden kan ‘managen’!
  • En nog veel meer…

Mathias deelt heel open hoe hij de community is gestart en hoe hij erover denkt. Tof om te horen!

Belangrijke links:

Heb je vragen over SEO Benelux of directe vragen aan Mathias? Stel ze hieronder in de opmerkingen!

Altijd op de hoogte blijven van de laatste podcasts of benieuwd naar de andere afleveringen? Je vindt ze hier en meld je aan!

Written by

Ruben de Vries Follow

Als SEO-fanaat geïnteresseerd in alles omtrent online marketing. Eigenaar van OnlineMarketing.nl sinds 2015 en sinds 2012 bezig met het helpen van bedrijven met als grootste doel: 'Groei door online marketing!'

Echt verder groeien?

Word gratis lid van de community

Een online groep van mensen zoals jij, die willen groeien, sparren en samen oplossingen willen vinden voor wat je in de weg staat om online succes te halen…