Podcast #006 – Geld verdienen met het internet – Affiliate Marketing ontrafeld met Jacko Meijaard!

Alles over geld verdienen via het internet. Volgens Jacko Meijaard is affiliate marketing dé manier om op een ‘passieve manier’ geld te verdienen met het internet.

Hard werken en hier later de vruchten van plukken. Het kan. Zelf heb ik dit aan de lijve ondervonden en Jacko is hier echt in gespecialiseerd. Daarom vraag ik hem het hemd van het lijf omtrent zijn ‘affiliate marketing strategie‘.

De podcast is hier direct te beluisteren:

Mocht je de podcast liever luisteren in de app op je telefoon, dat kan. Volg de links hieronder en ga direct naar deze aflevering:

Benieuw naar de training waar we het over hebben in de aflevering? Leer hoe je kan starten met geld verdienen met het internet via de online cursus van Jacko

>> De cursus van Jacko Meijaard

Meer over Podcast #006: Geld verdienen via het internet

In het interview komt o.a. het volgende aan bod:

  • Wat Jacko zijn passie is: “Geld verdienen met het internet”;
  • Wat is passief inkomen nu echt?
  • Hoe bereik je dat?
  • Wat is affiliate marketing?
  • Hoe start je hiermee?
  • Hoe zorg je voor een continue stroom van bezoekers naar je website?
  • En dé vraag waar het allemaal om draait, is het écht mogelijk om €7500,- per maand (of €10.000 per maand) op deze manier te verdienen? Je hoort het in het interview met Jacko Meijaard!
  • Welke mindset er nodig is om succesvol te worden (niet alleen interessant als je ‘online’ geld wil verdienen)
  • En nog veel meer…

We gaan in dit interview de diepte in omtrent ‘Affiliate marketing‘ en Jacko deelt direct tips om hiermee aan de slag te gaan!

Belangrijke links:

Links naar diverse affiliate platformen:

Heb je vragen over affiliate vragen of directe vragen aan Jacko? Stel ze hieronder in de opmerkingen!

Altijd op de hoogte blijven van de laatste podcasts of benieuwd naar de andere afleveringen? Je vindt ze hier en meld je aan!

Written by

Ruben de Vries Follow

Als SEO-fanaat geïnteresseerd in alles omtrent online marketing. Eigenaar van OnlineMarketing.nl sinds 2015 en sinds 2012 bezig met het helpen van bedrijven met als grootste doel: 'Groei door online marketing!'

Echt verder groeien?

Word gratis lid van de community

Een online groep van mensen zoals jij, die willen groeien, sparren en samen oplossingen willen vinden voor wat je in de weg staat om online succes te halen…