Stagiair gezocht

Het afgelopen jaar hebben we bij OnlineMarketing.nl een mooie fundering gelegd waar in 2021 graag verder op willen bouwen. Daarbij ontbreekt het niet aan mooie en ambitieuze plannen, maar wel aan de nodige handjes om die plannen uit te voeren.

Daarom zoeken we een stagiair die het tof vindt om hierin met ons mee te groeien.

We zijn een jong en klein team, met informele en korte lijntjes. Daarnaast kun profiteren en leren van de kennis van een groot en gerenommeerd online marketing bureau waar we goede banden mee onderhouden.

Een unieke combinatie dus van de sfeer van een start-up en de kennis en ervaring van een volwassen marketinbedrijf!

Wil jij je graag ontwikkelen op ten minste één van deze onderwerpen?

  • Social media. We zoeken iemand die er niet voor terugdeinst om onze sociale kanalen echt te gaan ownen. Dat wil zeggen dat je de ruimte krijgt om hier zelf een strategie voor te ontwikkelen (uiteraard met de nodige ondersteuning) en deze ook uit te gaan voeren.
  • (SEO) copywriting. Vind je schrijven leuk om te doen en wil je graag meer leren over hoe je jouw schrijfskills inzet voor online succes? Met SEO-expert Ruben en Content-kenner Tim als je direct collega’s kun je op dit gebied je hart ophalen.
  • Affiliate marketing. Dit is één van de inkomstenbronnen van OnlineMarketing.nl die we verder uit willen bouwen. Dus wil je meer leren over deze manier om online geld te verdienen? Dan ben je bij ons op je plek.
  • Alles waar je maar over wilt leren in online marketing land. Heb je heel andere interesses of wensen, maar lijken wij je wel een tof bedrijf? Dat snappen we best (vinden we zelf namelijk ook). Juist omdat we nog zo jong zijn is er veel mogelijk, dus aarzel vooral niet contact met ons op te nemen (met een mailtje naar tim@onlinemarketing.nl) en te bespreken hoe jouw ideale stage eruitziet. Er kan een hoop!

Hiervan zal het beheren van en opzetten van een plan voor de social media kanalen sowieso tot je taken behoren. Verder is er vooral heel erg veel mogelijk en willen we jou vooral graag inzetten op een manier waar jij zelf energie van krijgt, waar je enthousiast van wordt en waar jij het beste tot je recht komt.

We vertellen je graag meer bij een digitale kop koffie

Klinkt niet gek toch voor een stage?

Dachten wij ook. Wil je meer weten over de mogelijkheden om stage te lopen voor OnlineMarketing.nl? Stuur dan een mailtje naar tim@onlinemarketing.nl.

Vertel daarin kort iets over jezelf en wat je zoekt in je stage. Waar ben je al goed in? Waar wil je graag beter in worden? Dat soort dingen.

Wij horen in ieder geval graag van je!

Written by

Ruben de Vries Follow

Als SEO-fanaat geïnteresseerd in alles omtrent online marketing. Eigenaar van OnlineMarketing.nl sinds 2015 en sinds 2012 bezig met het helpen van bedrijven met als grootste doel: 'Groei door online marketing!'

Echt verder groeien?

Word gratis lid van de community

Een online groep van mensen zoals jij, die willen groeien, sparren en samen oplossingen willen vinden voor wat je in de weg staat om online succes te halen…