De OnlineMarketing.nl communitu

Hé online marketeer! Jij wilt toch ook het maximale uit je carrière halen? 

In online marketing is de sky de limit. Voor je klanten of je bedrijf het verschil maken. De verwachtingen overtreffen en ze verder laten groeien dan ze ooit voor mogelijk hielden. 

En jijzelf? 

Hoe voorkom je dat jouw eigen groei afvlakt en zorg je ervoor dat jouw carrière zich blijft ontwikkelen? 

Door jezelf te omringen met de beste online marketeers van Nederland natuurlijk! Gewoon van achter je eigen laptop.

Herken je dit? Als online marketeer sleutel je veel in je eentje aan campagnes om het bedrijf waarvoor je werkt beter in de markt te zetten. Je hebt vaak het gevoel dat je er alleen voor staat, want bij je collega’s of leidinggevende kun je niet echt terecht met concrete, praktische vragen. Wat is in een bepaalde situatie best practice? Hoe kom je vooruit in jouw carrière en maak je jezelf onmisbaar voor jouw werkgever?

Geen zorgen. Juist voor jou ontwikkelden we dé online marketing community.

Ontdek dé community voor gedreven online marketeers, precies zoals jij 

De OnlineMarketing.nl community is dé plek waar gedreven online marketeers onbeperkt met elkaar kunnen brainstormen, ontwikkelen en groeien.

Leer van de successen van anderen zoals jij, vermijd fouten die zij maakten en ontwikkel je tot een betere online marketeer dan je zelf ooit voor mogelijk had gehouden. 

Leden van OnlineMarketing.nl krijgen toegang tot: 

  • De grootste denktank van online marketeers van Nederland om mee te brainstormen en elkaar te inspireren tot grootsheid. 
  • Leer van elkaar en stel vragen waar je mee worstelt, zodat niets jouw ontwikkeling in de weg hoeft te staan 
  • Een uniek expertise systeem waarmee je jouw autoriteit en aanzien kunt vergroten, gewoon door andere leden van de community te helpen 

Nu met voor jou – als een van de eerste leden – een speciale introductiekorting, want…

De mensen maken de community

Als online marketeer kun je snel het gevoel krijgen dat je er alleen voor staat. Omdat er bij jouw bedrijf niemand is om op niveau mee te kunnen sparren. Of juist omdat je bij een bureau werkt waar het moeilijk is om jezelf te onderscheiden.  

“Als ik in mijn jaren als marketeer en eigenaar bij Maatwerk Online iets heb geleerd, is het wel dat de beste ideeën en successen worden geboren uit samenwerking. Het uitwisselen van ideeën. Met OnlineMarketing.nl brengen we een gigantische potentie van gedreven en ondernemende mensen samen. De perfecte voedingsbodem voor grootsheid.” Ruben de Vries, oprichter OnlineMarketing.nl en mede-eigenaar Maatwerk Online

“Na mijn studie ben ik het vak min of meer ingerold. Ik begon met te verdiepen in SEO en content marketing. Vanuit mijn achtergrond lag het talige gedeelte daarvan me uitstekend. Wat ik miste bij de bedrijven waar ik voor werkte, was het praktische inzicht van een ervaren online marketeer. Daarom geloof ik echt dat we met deze community mensen die nu in een vergelijkbare rol werken als ik destijds, verder kunnen helpen.” Tim Lommerse, eindredacteur en community manager. 

Normale prijs: € 10,- per maand 

Eindeloos brainstormen en netwerken voor de prijs van drie koppen koffie (of vier, afhankelijk van het terras). Toch krijg je alle voordelen van de online marketing community nu tijdelijk nog goedkoper. 

Nu voor de eerste 100 leden een half jaar gratis toegang 

Geen community zonder mensen. Daarom willen we jou de kans bieden om vanaf het begin mee te groeien met dé online marketing community van Nederland. 

Voor de eerste leden is het lidmaatschap daarom het eerste half jaar helemaal gratis. 

Normale prijs: € 60,- (€ 10,- per maand)
Nu voor nop! 

Ja, hier wil ik onderdeel van zijn!