Home Over ons

Wie zijn wij?

OnlineMarketing.nl - Afbeelding starter van de maand - Rabobank

Sinds 2013 zijn we actief in de online marketing. Oprichters Nick (webdeveloper) en Ruben (SEO Specialist) kwamen elkaar tegen op het voetbalveld. Naast de passie voor voetbal bleek echter dat er ook een andere passie gedeeld werd, namelijk: online marketing. Een perfecte match dus!

Nick en Ruben werkten beiden vanuit hun eenmanszaak waarmee ze individueel hun eigen klanten van dienst waren. Door de gedeelde passies werd er besloten om samen op één kantoor te werken. Na een samenwerking van meer dan anderhalf jaar is er besloten om de krachten te bundelen:
OnlineMarketing.nl B.V. was geboren.

De missie: een compleet pakket aanbieden op het gebied van online marketing.

Doordat we steeds meer vragen kregen buiten ons eigen vakgebied, zijn we op zoek gegaan naar experts die geloven in onze filosofie. Met onze specialisten Simeon (Content-Marketeer), Lars (Specialist Zoekmachine Adverteren) en Tim (Social Media Advertising) hebben we die gevonden.

Hierdoor kunnen we onze klanten voorzien van een totaalpakket als het gaat om online marketing.

Meer klanten door middel van een goede online marketing strategie?

Hoe zou je het vinden als het verkeer op jouw website relevant is en dankzij een goed ontworpen website conversies oplevert?

Denk aan verkopen of contactaanvragen. Je potentiële doelgroep komt in dit geval naar jouw bedrijf toe in plaats van andersom. Ideaal, omdat je geen acquisitie hoeft te doen en op deze manier toch ‘warme’ leads binnenkrijgt.

Bij OnlineMarketing.nl houden we ons hier iedere dag mee bezig. Op deze manier helpen we bedrijven meer klanten te genereren.

Ruben de Vries is onze SEO-specialist. Hij is altijd bereikbaar en praat ons pro-actief bij over de laatste trends en ontwikkelingen.

Van Ruben en Lars ontvangen we maandelijks altijd een nette rapportage omtrent de posities in Google en de resultaten van onze Google AdWords campagne!

Meer klanten maar minder doen?

Wat als je door middel van jouw website meer geld zou kunnen verdienen door minder te doen? Hierdoor zou je meer tijd over houden om je onderneming verder te ontwikkelen.

Een mooie website zonder relevante bezoekers die niet zorgt voor nieuwe klanten is simpelweg een online visitekaartje!

Denk eens aan een website met een continue stroom aan website-bezoekers. Bezoekers met interesse in jouw producten en diensten. Als deze bezoekers door een goede website dan ook nog eens worden omgezet in nieuwe klanten. Dan wordt je website veel meer dan een online visitekaartje.

Je website is dan van online visitekaartje een verkoopmachine geworden. Door deze verkopen krijg je als ondernemer weer het heft in handen kun je bouwen aan je onderneming.

Ongeacht wat je doel is. Meer omzet genereren? Meer winst maken? Minder uur per week werken? Eerder met pensioen?

Wat onderscheidt ons van andere online marketingbureaus?

Persoonlijk contact en online marketing toepassen die bij jouw bedrijf past. We doen geen loze beloften, wel doen we er alles aan om de vooraf bepaalde doelen te behalen. Door een compleet aanbod aan te bieden op het gebied van online marketing kunnen we doelen omzetten naar concrete online marketing strategieën. Daarnaast betrekken we je in het volledige proces en heb je toegang tot alles wat we doen.

Heb je ons nodig? Dan zijn wij altijd bereikbaar. Je wordt niet eerst doorverbonden met een accountmanager maar direct met de specialist. Enthousiasme en passie voor online marketing zet ons er elke dag toe om onze klanten naar een hoger niveau te tillen op het gebied van online marketing.

Alles met het doel in ons achterhoofd:

Meer klanten genereren voor onze klanten!

Nick staat altijd voor ons klaar als er iets is met onze website of als we wijzigingen willen doorvoeren. Het mooie is dat hij altijd meedenkt. Dat is prettig omdat hij alle mogelijkheden van de website kent!

Laten we kennismaken onder het genot van een kopje koffie

Zodat we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van online marketing…

Nieuwe website

Een goede website is de basis van online marketing. Zonder een goede website is het lastig om producten (online) aan de man te brengen. Heb je wel website-bezoekers maar nog weinig mensen die contact opnemen of je producten kopen? Een nieuwe website – volledig conversie geoptimaliseerd – kan de oplossing zijn!  

Lees hier meer!

Zoekmachine optimalisatie

Heb je een goede website maar nog te weinig bezoekers? Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je topposities in Google gaat veroveren en behoudt in de toekomst. Het doel van zoekmachine optimalisatie is het verkrijgen van veel relevant en gratis verkeer naar je website.  

Lees hier meer!

Zoekmachine adverteren

Zorg direct voor meer bezoekers door middel van zoekmachine adverteren. Meer relevant verkeer naar je website? Met zoekmachine adverteren kunnen we ervoor zorgen dat je meer bezoekers naar je site trekt. We gaan deze campagne dan zo optimaliseren dat deze rendabel wordt!  

Lees hier meer!

Social Media adverteren

Ook meer verkopen halen uit Social Media of meer naamsbekendheid creëren? Een Social Media-campagne brengt je product of dienst onder de aandacht bij de doelgroep die jij bepaalt.  

Lees hier meer!

Meer over OnlineMarketing.nl

Ruben de Vries - Google AdWords specialistNick Heurter profielfoto

OnlineMarketing.nl is een bedrijf dat specialisten heeft op ieder gebied binnen de online marketing. Voor een nieuwe website, een website hoog in de gratis resultaten de zoekmachines (bv. Google), een goede Google AdWords campagne en goed ingerichte advertenties op de diverse sociale media ben je bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast werken we altijd met volle overgave voor onze klanten, denken we graag mee en zijn we duidelijk in de mogelijkheden die er zijn. Er is namelijk erg veel mogelijk. Alleen hangt het heel erg af van de doelgroep welke vorm van online marketing echt werkt. Wij helpen je daarbij!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

  • We bouwen websites die puur gericht zijn op het omzetten van bezoekers in (potentiële) klanten!
  • We optimaliseren websites doormiddel van
  • We zorgen dat websites hoog in de organische resultaten van de zoekmachines komen dat zorgt voor meer relevante website-bezoekers!
  • We bouwen en optimaliseren advertentiecampagnes (in Google & Bing) waardoor onze klanten goed zichtbaar zijn in de zoekmachines en gericht nieuwe klanten krijgen!
  • We verzinnen en maken advertentiecampagnes in de verschillende social media voor een grotere naamsbekendheid en het onder de aandacht brengen van bepaalde producten bij een specifieke doelgroep!

Laten we kennismaken onder het genot van een kopje koffie

Zodat we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van online marketing…