Hoe word je de #1 in jouw markt? – Met Aartjan (Podcast #034)

Ben je een (online) marketing specialist? Dan is deze aflevering voor jou! Aartjan zoomt in op hoe je de #1 in jouw specialisme kan worden… (In ieder geval voor de buitenwereld). In deze aflevering bespreken we dit.

Het kan zomaar zijn dat je als specialist denkt van: “Die ene gast of dame doet het in mijn branche echt super goed. Maar ik doe daar zeker niet voor onder!”.

Grote kans dat de ander een stukje marketing beter doet dan jij. Herken je dit? Luister de podcast en deel m’n LinkedIn-post hierover en maak kans om het boek gratis te krijgen!

Aartjan deelt wat hij heeft geleerd en bespreekt in zijn nieuwste boek!

Hoe word je nu de beste in jouw specialisme?

In deze podcast bespreken we o.a. deze onderwerpen:

  • Hoe word je de #1 op jouw vakgebied? 
  • Wat kan je doen om veel betere marketing te gaan doen? 
  • Hoe wordt je persoonlijk in je e-mails?
  • Hoe pak je ‘infotainment’ op in jouw mailcampagnes?
  • Waarom moet je elke dag e-mailen naar je (potentiële) klanten? 
  • Waarom op een vast moment en tijdstip mailen?
  • Waarom jezelf als ondernemer neerzetten als Marketing-personage?

Hieronder kan je de podcast direct luisteren!

Wil je het boek winnen? We verloten 10 boeken van Aartjan in de komende week (tot 8 februari)! Deel mijn LinkedIn Post en je vul dit formulier in zodat Aartjan je adresgegevens heeft. Hier vind je mijn LinkedIn Profiel.

Heb je vragen, zorgen of andere bedenkingen naar aanleiding van deze aflevering? Meld je dan aan in onze community en stel je vraag, of laat hem hieronder achter in de reacties ?

Written by

Ruben de Vries Follow

Als SEO-fanaat geïnteresseerd in alles omtrent online marketing. Eigenaar van OnlineMarketing.nl sinds 2015 en sinds 2012 bezig met het helpen van bedrijven met als grootste doel: 'Groei door online marketing!'

Echt verder groeien?

Word gratis lid van de community

Een online groep van mensen zoals jij, die willen groeien, sparren en samen oplossingen willen vinden voor wat je in de weg staat om online succes te halen…