? Podcast Maand Roundup ? December 2020

Dit keer blikken Ruben en Tim niet alleen terug op de maand, maar ook op het jaar 2020. Dat wil zeggen: we staan niet te lang stil bij alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd. Daar is genoeg over gezegd en geschreven. We kijken liever vooruit, naar wat 2021 brengt voor al die nieuwe online ondernemingen.

Hoe blikken we dan wel terug? Nou, door te kijken naar wat we in zoekdata terug kunnen zien van alles wat er gebeurde in de wereld. Daar kwamen wat opvallende dingen uit, onder meer op het gebied van katerbestrijding (ja, dat lees je goed).

Benieuwd hoe dat zit? Luister dan direct ?

Of luister op:

Wil je dit voortaan nooit meer missen?

Wat kun je in deze aflevering verwachten?

In deze roundup bespreken we onder andere:

  • De ontwikkelingen op SEO-gebied van het afgelopen jaar
  • Wat we hierin van 2021 kunnen verwachten
  • Trends voor het nieuwe jaar
  • Hoe Google data het bizarre afgelopen jaar weerspiegelen

We bespreken ontwikkelingen, wat ze precies betekenen voor (online) ondernemers en geven onze ongezouten mening, die jij natuurlijk met een korreltje zout kunt nemen maar waar je ook iets over in de melk mag brokkelen in de comments ? (Of praat mee in onze gratis community.)

Nuttige links bij deze aflevering

In de podcast hebben we het over een aantal dingen die je misschien nog even verder wilt bestuderen. Dat kan hier:

Tot slot zie je hieronder screenshots van de data die we bespreken.

Drie screenshots uit Google Trends.

En een screenshot uit de website https://digibach.nl/ die we zelf beheren, die het aantal bezoekers van het artikel met anti kater tips laat zien.

Written by

Ruben de Vries Follow

Als SEO-fanaat geïnteresseerd in alles omtrent online marketing. Eigenaar van OnlineMarketing.nl sinds 2015 en sinds 2012 bezig met het helpen van bedrijven met als grootste doel: 'Groei door online marketing!'

Echt verder groeien?

Word gratis lid van de community

Een online groep van mensen zoals jij, die willen groeien, sparren en samen oplossingen willen vinden voor wat je in de weg staat om online succes te halen…