? Podcast Maand Roundup ? November 2020

De maand is weer voorbij gevlogen, dus is het tijd voor onze maandelijkse roundup. Wat gebeurde er in november in online marketing land?

Natuurlijk gaat het aan t einde van november over black friday en cyber monday. Wist jij bijvoorbeeld wat eigenlijk het verschil is tussen die twee?

Daarnaast was het vooral voor SEO-fanaticus Ruben een spannende maand. Google kondigde namelijk niet alleen aan dat volgend jaar eindelijk de langverwachte page experience update er dan echt gaat komen. Ook wordt op het randje van 2020 nog een nieuwe core update uitgerold.

Een core update in 2020, als dat maar goed gaat…

Hoe dan ook bespreekt Ruben wat hij van deze updates verwacht en hoe jij jezelf er zo goed mogelijk op voor kunt bereiden.

Tot slot hebben we het over de updates die LinkedIn aankondigde voor 2021 en bespreekt Tim een content marketing tactiek waar we in november zelf hoge ogen mee gooiden.

Genoeg geschreven, tijd om te luisteren!

Of luister op:

Wil je dit voortaan nooit meer missen?

Wat kun je in deze aflevering verwachten?

In deze maandelijke roundup bespreken we onder andere:

  • Wat we kunnen verwachten van twee behoorlijk grote Google updates die eraan zitten te komen
  • De belangrijkste updates die LinkedIn voor 2021 heeft aangekondigd en wat ze voor marketeers betekenen
  • Een toffe manier om veel organisch bereik te creëren met één artikel

We bespreken ontwikkelingen, wat ze precies betekenen voor (online) ondernemers en geven onze ongezouten mening, die jij natuurlijk met een korreltje zout kunt nemen maar waar je ook iets over in de melk mag brokkelen in de comments ? (Of praat mee in onze gratis community.)

Nuttige links bij deze aflevering

In de podcast hebben we het over een aantal dingen die je misschien nog even verder wilt bestuderen. Dat kan hier:

Written by

Ruben de Vries Follow

Als SEO-fanaat geïnteresseerd in alles omtrent online marketing. Eigenaar van OnlineMarketing.nl sinds 2015 en sinds 2012 bezig met het helpen van bedrijven met als grootste doel: 'Groei door online marketing!'

Echt verder groeien?

Word gratis lid van de community

Een online groep van mensen zoals jij, die willen groeien, sparren en samen oplossingen willen vinden voor wat je in de weg staat om online succes te halen…