Home Specialismen Social Media Adverteren

Potentiële klanten bereiken met Social Media Advertising

Klanten halen uit Social Media Advertising? Door alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn is het adverteren in Social Media een specialisme binnen ons bedrijf geworden. Haal jij al nieuwe klanten uit Social Media?

OnlineMarketing.nl heeft ervoor gezorgd dat we in 6 maanden tijd 200% meer website-bezoekers per maand hebben door een goede SEO-strategie. En dat merken we in onze verkoopaantallen!

Breng je doelgroep in beweging door middel van een goede Social Media Advertising Campagne!

Heb jij ook het probleem dat je wel weet wie je potentiële klant is, maar dat je niet weet hoe je deze online kunt bereiken? Dan ben je niet de enige! Veel ondernemers worstelen met het probleem hoe ze hun potentiële klanten kunnen bereiken. Laten wij nu precies weten hoe we deze wel kunnen bereiken. Bijvoorbeeld door advertenties te plaatsen op jouw social media kanalen zoals Facebook, Instagram en/of LinkedIn. We gaan graag zelfs een stapje verder voor je. Enkel het bereiken van deze potentiële doelgroep is namelijk niet de hoofddoelstelling. Je wilt deze doelgroep ook in beweging brengen. Uiteindelijk wil je meer engagement met jouw doelgroep. Ze moeten fan worden van jouw bedrijf en vanuit hier aankopen bij je doen of gebruik maken van je diensten.

Doordat m’n website goede posities in Google heeft krijg ik elke dag nieuwe bezoekers naar m’n website en regelmatig nieuwe klanten!

Omzet en leads genereren vanuit social media

De advertentie specialisten van OnlineMarketing.nl zijn opgegroeid in het online tijdperk. Daarnaast zijn we ook nog eens erg ervaren met adverteren op social media kanalen. Veel bedrijven focussen zich tegenwoordig enkel op het opzetten van social media kanalen en het posten van content. Wij gaan hier een stapje verder in. Wij willen dat je omzet en leads genereert vanuit je social media netwerk. Vraag je jezelf nu af hoe we dit doen? Door middel van gerichte advertenties!

Laten we kennismaken onder het genot van een kopje koffie

Zodat we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van online marketing…

Op basis van jouw doelgroep gaan we aan de slag

Iedere doelgroep heeft een andere benadering nodig. Daarom is het belangrijk dat jij weet wie jouw doelgroep is. En natuurlijk weet jij dit. Met deze combinatie gaan wij met veel plezier aan de slag voor jouw bedrijf. Uiteraard gaan advertentie campagnes op social media pas online als jij goedkeuring geeft. Jij moet natuurlijk wel achter de campagne staan. Daarom gaan we in eerste instantie altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek met je aan. Wij zorgen uiteraard voor de koffie. Wij leren je dan kennen en komen er zo achter wat jij wilt.

Monitoren, optimaliseren en rapporteren

Als jij akkoord gaat dan gaan we de advertenties online zetten en dan begint het pas! Wij werken namelijk volgens drie stappen: monitoren, optimaliseren en rapporteren. Aan de hand van deze drie stappen zorgen we ervoor dat de campagne continu kan worden verbeterd. Uiteindelijk haal je op deze manier steeds meer resultaat en kost het je minder. Dit doen we onder andere door knelpunten op jouw website aan te pakken. Daarbij zullen we de advertenties continu bijslijpen aan de hand van de verkregen data.

Waarom kiezen voor OnlineMarketing.nl?

  • Jouw social media campagnes zijn in handen van ervaren specialisten die werken volgens de laatste richtlijnen van de verschillende social media kanalen;
  • Je hoeft geen tijd te investeren in de social media advertising van jouw bedrijf waardoor het mogelijk is om verder te gaan met jouw eigen werk;
  • We doen er alles aan om de gestelde doelen te behalen;
  • Persoonlijk en direct contact met de social media specialist;
  • We hanteren transparante prijzen
  • Iedere maand contact over de behaalde resultaten door middel van een uitgebreide rapportage.

Social Media Advertising uitbesteden aan OnlineMarketing.nl

Om social media kanalen succesvol te maken is het belangrijk dat er gericht op de doelgroep wordt geadverteerd. Wij ontzorgen je graag op dit vlak. Wil je weten hoe we dit specifiek voor jouw bedrijf oppakken? We maken graag nader kennis met je onder het genot van een kop koffie.

Laten we kennismaken onder het genot van een kopje koffie

Zodat we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van online marketing…