Home Specialismen Nieuwe website

is nu

Professionele website laten maken?

Een nieuwe website laten maken? Een goede website is de basis van online marketing. Een website is namelijk van levensbelang of jouw potentiële klant contact opneemt of doorklikt naar een concurrent. Meer weten over waarom onze klanten hebben gekozen om door ons hun nieuwe website te laten maken? Lees verder op deze pagina.

Op basis van 87 beoordelingen scoort OnlineMarketing.nl met de specialisme website laten maken een score van 9/10.

Nadat de nieuwe website live is zien we een duidelijke stijging in ons conversieratio!

Een goede website laten maken die aansluit op de behoefte van jouw doelgroep!

Wat is het doel van jouw website? Beter gezegd: wat wil je bereiken met je website? Een website hebben op zichzelf is geen doel. Je wilt een website waar verkopen uit komen en die het gewenste imago uitstraalt. Het is geen visitekaartje maar een marketingtool. Daarnaast is het de bedoeling dat de investering zichzelf zo snel mogelijk terugverdiend. En dat alles natuurlijk in een uniek ontwerp wat aansluit op de huisstijl. Hierin kun je zelf eenvoudig blog artikelen plaatsen en pagina’s aanpassen. Dit alles in een gebruiksvriendelijke user-interface.

Tom Lindsenonline
Als onze website af is, is het echt een juweeltje. Wat is het lekker om samen te werken met iemand die het belang van design binnen marketing begrijpt én het concreet kan vertalen naar websites! Ik mag in m’n handjes knijpen met een designer als jou Nick. Meen ik oprecht!
Ha Tom, ontzettend bedankt voor deze mooie woorden! Bedankt voor de super fijne samenwerking!

Doordat m’n website goede posities in Google heeft krijg ik elke dag nieuwe bezoekers naar m’n website en regelmatig nieuwe klanten!

We combineren jouw input en onze kennis

Met het doel van de website in het vizier luisteren we naar jouw input. Tijdens een brainstormsessie komen we door middel van deze input en onze kennis, tot een functioneel schema. We bepalen de koers en bedenken vervolgens voor jou werkende concepten die het doel onderstrepen.

We brengen gebruikersbehoeften en bedrijfsdoelstellingen in lijn met elkaar

Het volgen van studies als neuromarketing en conversie optimalisatie heeft er toe geleid dat wij in staat zijn bezoekers te sturen naar jouw doel. Dit doen we mede door het uitvoeren van A/B testen op ons beta portaal. Op deze manier beginnen wij websitebezoekers steeds beter te begrijpen. Maar jouw bezoekers zullen toch persoonlijke aandacht nodig hebben. Geen enkele doelgroep is namelijk hetzelfde en dus zal het gedrag wellicht ook afwijken. Om dit te toetsen is data een must. We verzamelen deze data van jouw website op een overzichtelijke en behapbare manier. Aan de hand van deze data brengen we de bedrijfsdoelstellingen en gebruikersbehoeften in lijn met elkaar.

Laten we kennismaken onder het genot van een kopje koffie

Zodat we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van online marketing…

Bekijk live de voortgang in de beta omgeving

Het functioneelschema wordt omgezet tot een ontwerp. Dit ontwerp komt tot leven in een ontwikkeling omgeving. Je kunt op die manier direct meekijken en bijsturen waar nodig.

We ontzorgen je graag op alle vlakken

Om een website succesvol te laten zijn, is het belangrijk dat er voldoende bezoekers op de website komen. Met onze gecombineerde kennis van SEO/SEA en Website development kunnen wij jou ontzorgen op alle vlakken.

Waarom kiezen voor OnlineMarketing.nl?

  • Jouw website is in de handen van specialisten die al meerdere jaren dagelijks met websites bezig zijn. WordPress en andere CMS systemen kennen voor ons geen geheimen;
  • Je hoeft geen tijd te investeren in het maken van jouw website waardoor het mogelijk is om verder te gaan met je eigen werk;
  • Persoonlijk contact met de Webdeveloper;
  • We hanteren transparante prijzen;
  • 24 uur per dag live meekijken in onze beta omgeving.

Website laten maken door OnlineMarketing.nl

Klinkt dit goed? Het is mogelijk om direct contact met ons op te nemen door het contactformulier in te vullen. Wij nodigen je graag uit voor een lekkere kop koffie en het bespreken van jouw wensen.

Laten we kennismaken onder het genot van een kopje koffie

Zodat we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van online marketing…