Home Specialismen Zoekmachine Adverteren

Google AdWords uitbesteden? Meer conversies en minder kosten door Zoekmachine Adverteren!

Direct website-bezoekers nodig? Of wil je jouw producten onder de aandacht brengen? Zoekmachine Adverteren heeft direct impact en is de meest meetbare vorm van marketing. Google AdWords uitbesteden? Maak gebruik van onze kennis zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt. Een Google AdWords campagne blijven optimaliseren is essentieel voor het behalen van goede resultaten en om te zorgen dat je niet te veel betaalt. Lees op deze pagina meer over onze aanpak en resultaten.

>> Laat ons een gratis scan maken van je huidige Google AdWords campagne!

Nadat OnlineMarketing.nl onze Google Adwords campagne heeft geoptimaliseerd zijn we van €96,- naar €35,- per conversie gegaan!

Meer relevante website-bezoekers? Zoekmachine adverteren zorgt voor direct verkeer op je site!

Het klinkt erg leuk: bovenaan staan met jouw Google-advertenties. Maar is het helder wat je hier uiteindelijk mee wilt bereiken? Bovenaan staan kan namelijk nooit een doel op zich zijn. Het uiteindelijke doel is namelijk om meer leads, omzet of klanten te genereren. Natuurlijk is het advertentienetwerk van Google wel de juiste tool om dit doel te bereiken.

Doordat m’n website goede posities in Google heeft krijg ik elke dag nieuwe bezoekers naar m’n website en regelmatig nieuwe klanten!

Jouw doel, samen bereiken

Met deze gedachte in ons achterhoofd gaan we je helpen om dit doel te bereiken. Samen bekijken we wat de beste strategie is om dit doel te bereiken. Dit is een mix van jouw input en onze kennis. Vragen zoals: is bovenaan staan beter of kunnen we ons beter focussen op een tweede of derde plek? Komen dan aan bod. Doordat we alles meetbaar maken kunnen we deze vragen beantwoorden door middel van aantoonbare data. Uiteindelijk willen we door middel van een goede Google Adwords campagne jouw doel bereiken. De kosten hiervoor willen we uiteraard zo laag mogelijk houden.

Laten we kennismaken onder het genot van een kopje koffie

Zodat we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van online marketing…

We schrijven wervende advertenties waar relevant zoekverkeer graag op klikt

Aan de hand van jouw wensen onderzoeken we welke zoekwoorden interessant zijn om op te adverteren. Wij betrekken je hierbij, na goedkeuring van jouw kant gaan we een campagne opzetten. Dit houdt ook in dat we wervende advertentie teksten schrijven. Hierdoor zal relevant zoekverkeer graag op de advertenties klikken.

Maximaal aantal klikken tegen minimale kosten

Als alle advertenties door jou zijn goedgekeurd gaan we ervoor zorgen om het maximale resultaat eruit halen. Het doel is om een maximaal aantal klikkers te genereren tegen zo laag mogelijke klikkosten. Dit proces blijven we herhalen. Hadden we al gezegd dat we je tijdens dit proces continu op de hoogte houden? En dat je ons altijd kunt bereiken?

Waarom kiezen voor OnlineMarketing.nl?

  • Je geeft jouw Adwords campagne uit handen aan specialisten die in het bezit zijn van alle Google certificaten;
  • Jarenlange ervaring en op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van SEA;
  • Je hoeft geen tijd te investeren in de SEA van jouw website waardoor het mogelijk is om verder te gaan met jouw eigen werk;
  • Persoonlijk en snel contact met de SEA-specialist
  • We hanteren transparante en eerlijke prijzen
  • Iedere maand contact over de voortgang en de behaalde resultaten door middel van een uitgebreide rapportage.

Google Adwords uitbesteden aan OnlineMarketing.nl

Om een website succesvol te laten zijn is het belangrijk dat deze voldoende bezoekers trekt. Met onze gecombineerde kennis van SEO/SEA en Website development kunnen wij je ontzorgen op alle vlakken. Meer weten over hoe we je Google AdWords campagne zouden optimaliseren? Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsafspraak. Dan zorgen wij voor een kop koffie.

>> Laat ons een gratis scan maken van je huidige Google AdWords campagne!

Nog niet begonnen met zoekmachine adverteren? Laten we afspreken om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.

Laten we kennismaken onder het genot van een kopje koffie

Zodat we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van online marketing…