Huddle

Met Huddle bouw je een volledige online business, met je eigen community en wederkerende inkomsten. Gebaseerd op succesvolle modellen zoals dat van Netflix.

Huddle is een krachtig programma voor het bouwen van je eigen community rondom een onderwerp, waar jij dé autoriteit op bent. Ook kun je er een volledige online business mee opbouwen, met maandelijks terugkerende inkomsten. Net als het Netflix model.

  • Verkoop memberships voor structurele, wederkerende inkomsten
  • Maak je eigen e-learning leerprogramma’s
  • Bouw een digitale community waarin je gelijkgestemden samenbrengt

Dit geeft je een veel dynamischere manier voor het opbouwen van een doelgroep. Je brengt mensen bij elkaar die met dezelfde vragen worstelen en dezelfde dingen interessant vinden. Zo breng je ze met elkaar in gesprek en help je mensen om elkaar te helpen.

Door een slim puntensysteem voeg je bovendien een element van gamification aan deze community toe. Op die manier daag je mensen uit om actief aan gesprekken deel te nemen, want ze krijgen punten en gaan levels omhoog door vragen van anderen te beantwoorden en zelf content te delen.

Zo bouw je een ontzettend waardevolle omgeving voor je business en voor je meest trouwe fans!

Wij gebruiken de software van Huddle naar volle tevredenheid voor onze gratis online marketing community. Wil je meer weten over wat deze software voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Stuur dan gerust een mailtje naar onze communitymanager: tim@onlinemarketing.nl. Hij kan je er alles over vertellen!

Probeer Huddle gratis