Adobe Photoshop Expert: Creatieve Manipulatie

  • Je kunt (let wel: alleen binnen Photoshop) de realiteit naar je hand zetten.Je weet hoe je overtuigende samengestelde beelden ('composites') maakt.Je vindt creatief en technisch nog beter je weg in Ph
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Ben je al handig met Photoshop en wil je je skills naar een hoger niveau brengen? Dan is de training Adobe Photoshop Expert: Creatieve Manipulatie misschien iets voor jou. Je oefent in de kunst van het samenvoegen door van verschillende beelden n sterke compositie te maken. Deze techniek wordt veel gebruikt in fashion, reclame, fotografische infographics en een hoop andere (visuele) vakgebieden. Beelden naar je eigen hand kunnen zetten: een machtig instrument in je toolbox.Heb je nog geen ervaring met Photoshop? Start dan met de trainingAdobe Photoshop basis en Adobe Photoshop gevorderd.

Wat kun je na het volgen van de opleiding Adobe Photoshop Expert: Creatieve Manipulatie
Voor wie is de opleiding Adobe Photoshop Expert: Creatieve Manipulatie bedoeld?
  • Je kunt (let wel: alleen binnen Photoshop) de realiteit naar je hand zetten.
  • Je weet hoe je overtuigende samengestelde beelden (‘composites’) maakt.
  • Je vindt creatief en technisch nog beter je weg in Photoshop.

 

De training is bedoeld voor iedereen die diep wil ingrijpen in fotomateriaal: iets doen wat normaal niet kan, een nieuwe wereld creëren of de bestaande wereld juist een spiegel voorhouden. Denk aan grafisch vormgevers, fotografen en kunstenaars die echt meer uit hun vak willen halen. 

Om deze training te kunnen volgen, moet je de volgende Photoshop-skills al beheersen:

  • werken met lagen
  • aanpassingslagen gebruiken
  • verschillende gereedschappen hanteren

Twijfel je of je ‘gevorderd genoeg’ bent? Neem dan even contact met ons op. Of volg eerst de training Adobe Photoshop basis of Adobe Photoshop gevorderd

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Adobe Photoshop Expert: Creatieve Manipulatie

+ certificaat

995.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2