Animation designer | Video, Animatie & Adobe After Effects

  • Je kunt zelf animaties maken: van begin tot eindJe kunt een professioneel script schrijven en storyboard tekenenJe kent verschillende tools om je ideen uit te werkenJe kent alle ins en outs van Adobe
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

In de opleiding Animatie designer doorloop je het hele maakproces van een animatievideo: van conceptontwikkeling tot uitvoering. Je stelt een technisch plan op, schrijft een script en maakt een storyboard. Vervolgens werk je zelf je animatie uit in Adobe After Effects. Zo word je owner van je eigen motion graphics, van begin tot eind.Zo is de opleiding opgebouwdDe opleiding Animatie designer bestaat uit zes trainingsdagen en drie trainingen die op elkaar aansluiten:Video & AnimatieAdobe After Effects basisAdobe After Effects gevorderdAls animation designer werk je niet alleen met After Effects, je gebruiktook andere designtools zoals Photoshop en Illustrator. De trainingen Photoshop en Illustrator kun je er als optie bijboeken.

Wat kun je na het volgen van de opleiding Animation Designer
Voor wie is de opleiding Animation Designer bedoeld?
  • Je kunt zelf animaties maken: van begin tot eind
  • Je kunt een professioneel script schrijven en storyboard tekenen
  • Je kent verschillende tools om je ideeën uit te werken
  • Je kent alle ins en outs van Adobe After Effects
  • Je weet hoe je After Effects kan combineren met andere programma’s

Benieuwd wat je met After Effects kunt maken? In het onderstaande filmpje zie je de showreel van de trainer Ruben van Esterik.

 

 

Deze opleiding is bedoeld voor professionals die zelf verschillende vormen van bewegende content willen creëren. Veel van onze cursisten werken als zelfstandig designer, maar ook in creatieve rollen bij ontwerp-, communicatie-, marketing-, reclame- of architectenbureaus, uitgeverijen, omroepen en in de publieke sector.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Animation designer | Video, Animatie & Adobe After Effects

+ diploma

2800.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2