Camera, Licht en Geluid

  • Je kent het creatieve aspect van filmen, o.a. compositie, de filmregels en het overbrengen van emotie.Je leert de camera te bedienen en begrijpt de techniek erachter.Je kent de basisprincipes van beli
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Je hebt een goede camera om videos mee te schieten. En toch komen er geen cht professionele beelden uit, zelfs niet als je ze edit. Hoe kan dat? Nou, misschien ken je je camera niet goed genoeg. Of kun je slimmere keuzes maken voor belichting en audio.In de trainingCamera, Licht en Geluid ga je naar de basis van videocontent maken: het filmen zelf. Je leert de sluitertijd en het diafragma handmatig instellen, oefent met belichting en ontdekt de dos en donts voor audio. Verder werk je met verschillende soorten cameras, lenzen, belichting en geluidsapparatuur. Na afloop kun je professionele videocontent filmen, geschikt voor montage en nabewerking in bijvoorbeeld Adobe Premiere Pro en After Effects.Wil je na de training leren hoe je je filmmateriaal edit? Ga dan verder met de opleiding Video Director en Editor.Wil je ook animatie gebruiken in jouw producties? Dan is de opleiding Video en Motion Director iets voor jou.

Wat kun je na het volgen van de opleiding Camera, Licht en Geluid
Voor wie is de opleiding Camera, Licht en Geluid bedoeld?
  • Je kent het creatieve aspect van filmen, o.a. compositie, de filmregels en het overbrengen van emotie.
  • Je leert de camera te bedienen en begrijpt de techniek erachter.
  • Je kent de basisprincipes van belichting en leert hoe je zonder (dure) apparatuur toch gebruik kunt maken van belichting.
  • Je leert hoe je het beste audio kunt opnemen.
  • Je brengt de theoretische kennis in de praktijk en werkt aan je eigen videoproject.

Video content is booming! Gelukkig kun je als (online) marketeer, communicatieprofessional, ondernemer, webredacteur of contentspecialist zelf mooie videoproducties maken. Ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van video’s? Of maak je zelf regelmatig producties en wil je deze verder professionaliseren? Dan is deze training echt voor jou.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Camera, Licht en Geluid

+ certificaat

1225.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2