Creativiteit en Innovatie

  • Je leert technieken inzetten om tot creatieve ideen te komenJe perspectief op kansen en uitdagingen verbetert, door er anders naar te kijkenJe (h)erkent dat jouw innerlijke criticus je creativiteit ni
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Om ideen te benutten, moet je ze eerst hebben. Maar hoe doe je dat?Of je nou je business wilt uitbreiden, een verdienmodel moet (her)uitvinden of kansen ziet: als ondernemer, zzper of manager moet je niet alleen constant scherp zijn, maar ook creatief. En ook hier begint succes vaak met een goed idee. Vrij en onbevangen denken zonder dat ja maar-stemmetje in je hoofd is de basis van verandering en vooruitgang. Leer een mindset ontwikkelen die je creativiteit omzet in (commercile) kracht. Volg de Innovatie en Creativiteit training.In deze Innovatie en Creativiteit training leer je hoe je alleen of samen van theoretische input creatieve output maakt. Je krijgt toegang tot tools die je innovatief vermogen stimuleren en je zakelijke flexibiliteit vergroten. Kortom: hoe haal je het meeste uit nieuwe situaties?

Wat kun je na het volgen van de opleiding Creativiteit en Innovatie
Voor wie is de opleiding Creativiteit en Innovatie bedoeld?
  • Je leert technieken inzetten om tot creatieve ideeën te komen
  • Je perspectief op kansen en uitdagingen verbetert, door er anders naar te kijken
  • Je (h)erkent dat jouw innerlijke criticus je creativiteit niet bevordert, en weet hoe je hem temt
  • Je kunt technieken toepassen die je helpen bij divergeren en convergeren
  • Je onderscheidt de verschillende ‘modi’ van divergeren/convergeren en mindful/-wandering 
  • Je kunt deze werkvormen herkennen, toepassen én voorkomen dat ze door elkaar lopen

De training Creativiteit en Innovatie is perfect voor jou als je je business wilt – of moet – (her)uitvinden. Wanneer  je onder stressvolle omstandigheden kansen wilt leren zien en verzilveren. En als je je toolbox wilt uitbreiden met creatieve technieken om (zelf of samen) aan ‘iets nieuws’ te bouwen.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Creativiteit en Innovatie

+ certificaat

1225.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2