Data Driven Marketeer

  • Je kunt een datagedreven marketingplan opstellen, inclusief KPIs en een investeringsprognoseJe weet hoe je relevante data verzamelt, analyseert en overzichtelijk visualiseertJe kunt data interpreteren
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Wie is de marketeer van de toekomst? Wij denken: iemand die intutie en creativiteit combineert met keiharde kennis van data. Want data is zon beetje de belangrijkste bron voor strategie geworden. In deze Data Driven Marketing opleiding leer je alles wat je moet weten om als data driven marketeer aan de slag te kunnen. Van datacollectie en -analyse tot datavisualisatie en marketing automation: na afloop heb je de skills om met jouw marketingcampagnes meetbare impact te maken. Zo is de opleiding opgebouwdDe Data Driven Marketing opleiding bestaat uit vier trainingen die op elkaar aansluiten:Data Driven MarketingstrategieMarketing automationDatavisualisatie met Google Data Studio

Wat kun je na het volgen van de opleiding Data Driven Marketeer
Voor wie is de opleiding Data Driven Marketeer bedoeld?
  • Je kunt een datagedreven marketingplan opstellen, inclusief KPI’s en een investeringsprognose
  • Je weet hoe je relevante data verzamelt, analyseert en overzichtelijk visualiseert
  • Je kunt data interpreteren en strategische keuzes maken om je marketingcampagnes te optimaliseren
  • Je weet hoe je buyer persona’s (klantprofielen) opstelt aan de hand van een dataprofiel
  • Je kunt aan de slag met marketing automation, op basis van een ROI-/businesscase.

Deze opleiding is voor alle toekomstgerichte marketeers, marketingmanagers en communicatieprofessionals die meer data gedreven willen werken. Wil jij beter beslissingen nemen? De resultaten van je campagnes kunnen meten en visualiseren? Dan is deze opleiding echt waardevol voor jou.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Data Driven Marketeer

+ diploma

3300.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2