Design Thinking Facilitator

  • Na de training kun je een eigen Design Thinking-programma opzetten, een team samenstellen en begeleiden, en de verbinding leggen met de doelen van je opdrachtgever. Ook leer je van anderen over je eig
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Design Thinking is een ontwerp- en innovatiemethode die door steeds meer bedrijven wordt toegepast. En met succes! Zo heeft IBM er zn investeringswaarde in innovatie met 300% mee weten te verbeteren (Forrester, 2018). Mooi, maar hoe incorporeer je Design Thinking in je eigen organisatie?Tijdens deze intensieve training leer je hoe je een team faciliteert in de toepassing van Design Thinking. Je leert je eigen leiderschapsstijl en die van anderen kennen door afwisselend (delen) van het Design Thinking-proces te leiden en te volgen.Deze training is intensief: je gaat twee volle, aaneengesloten dagen mt avondprogramma aan de slag. Deelnemers leren van elkaar, van andere teams en van de trainers (minimaal 1 trainer op 4-6 deelnemers).Let op! Je kunt alleen aan deze training meedoen als je Design Thinking in a Day of de 4-daagse training Design Thinking hebt afgerond.

Wat kun je na het volgen van de opleiding Design Thinking Facilitator
Voor wie is de opleiding Design Thinking Facilitator bedoeld?

Na de training kun je een eigen Design Thinking-programma opzetten, een team samenstellen en begeleiden, en de verbinding leggen met de doelen van je opdrachtgever. Ook leer je van anderen over je eigen leiderschapsstijl: doordat je afwisselend in de rol van deelnemer, gids en uitdager meedoet, krijg je inzicht in je eigen kwaliteiten, valkuilen en voorkeuren.

Verder kun je na de training:

  • (Onderdelen van) Design Thinking faciliteren voor een groep
  • Van perspectief wisselen: van leider, naar deelnemer, naar uitdager
  • Feedback geven en ontvangen (actief luisteren)
  • Groepsdynamiek, planning, energie en vertrouwen beheersen
  • Zelf-assessment (doelen/vaardigheden) en een leerplan uitwerken

Deze training is een vervolg op de 4-daagse training Design Thinking. Wil je meedoen, dan is het belangrijk dat je de basisprincipes, middelen en processen van Design Thinking kent. We gaan tijdens deze training niet in op de methode zelf en de achtergrond van Design Thinking. Wel ontvang je leesmateriaal om je geheugen op te frissen en om als spiekbrief te gebruiken bij de voorbereiding van je facilitatiemoment.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Design Thinking Facilitator

+ certificaat

2450.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2