Facebook en Instagram Advertising gevorderd

  • Je kent de nieuwste zakelijke mogelijkheden op Facebook en InstagramJe kunt de remarketingpixel gebruikt om de bezoekers van je website opnieuw te benaderen.Je kent slimme trucs om de kosten per klik
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Geef je per maand veel geld uit aan Facebookadvertenties? En vraag je je af of je niet mr rendement kunt behalen? Ontdek dan hoe je je advertentiecampagnes optimaliseert om de kosten-opbrengstenratio van je Facebook- en Instagramadvertenties drastisch te verhogen. Tijdens deze training leer je hoe je je social media marketing op Facebook en Instagram met meer succes inzet en resultaat behaalt tegen hetzelfde budget. De trainers zijn ervaren social mediamarketeers die je de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.Deze training sluit goed aan op Facebook en Instagram Advertising basiswaarin je de basis van social media marketing op Facebook en Instagram leert kennen.

Wat kun je na het volgen van de opleiding Facebook en Instagram Advertising gevorderd
Voor wie is de opleiding Facebook en Instagram Advertising gevorderd bedoeld?
  • Je kent de nieuwste zakelijke mogelijkheden op Facebook en Instagram
  • Je kunt de remarketingpixel gebruikt om de bezoekers van je website opnieuw te benaderen.
  • Je kent slimme trucs om de kosten per klik te verlagen
  • Je kunt A/B-testen opzetten om je campagnes te analyseren
  • Je weet hoe je Facebook Ads Reports moet lezen om je campagnes te optimaliseren.
  • Je kunt lopende campagnes bijsturen op basis van je analyses
  • Je leert hoe je slimme Facebook-retargeting hacks toepast
  • Je leert een aantal handige Facebook advertising-tools gebruiken

Heb je al enige ervaring met adverteren op Facebook en Instagram, maar wil je meer resultaat uit je campagnes halen? Dan is deze training bedoeld voor jou! We zien tijdens deze training veel (online) marketeers, salesprofessionals, zzp’ers en communicatieadviseurs als deelnemer.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Facebook en Instagram Advertising gevorderd

+ certificaat

695.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2