Google Analytics basis

  • Je weet welke inzichten je met Google Analytics kunt opdoen envindt makkelijk je weg in de navigatieJe kunt een Google Analytics-accountkoppelen aan je websiteJe kunt gerichte meetdoelen opstellen en
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Wat gebeurt er eigenlijk op je site? Waar komen je bezoekers vandaan, welke pagina’s bezoeken ze, hoe lang blijven ze hangen en waar haken ze af?Google Analytics helpt je deze vragen te beantwoorden.In de training Google Analytics basis leer je de basis kennen van depopulairstewebanalysetool ter wereld. In n dag, zodat je snel met je vaardigheden aan de slag kunt. Na de training kun je verder met de training Google Analytics gevorderd.Zo bereid je je goed voor ophet officile Google Analytics IQ-examen.Ieder jaar reist Competence Factory met een aantal cursisten en partners naar Google HQ in Dublin. Wil je mee? Checkdeze pagina.

Wat kun je na het volgen van de opleiding Google Analytics basis
Voor wie is de opleiding Google Analytics basis bedoeld?
  • Je weet welke inzichten je met Google Analytics kunt opdoen en vindt makkelijk je weg in de navigatie
  • Je kunt een Google Analytics-account koppelen aan je website
  • Je kunt gerichte meetdoelen opstellen en beoordelen in hoeverre je deze haalt
  • Je kunt aanbevelingen doen voor websiteverbeteringen, bijvoorbeeld om je conversie te verhogen en bouncerates te verlagen

Wil je Google Analytics inzetten om de conversie van je site te vergroten? Dan is deze Google Analytics cursus geschikt voor jou. In een typische trainingsgroep zitten (online) marketeers, communicatiemedewerkers, contentmanagers en webdesigners, maar ook web- en data-analisten.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Google Analytics basis

+ certificaat

695.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2