Internal Branding en Brand Strategy

  • Je kunt een internal branding-strategie voor je organisatie opstellen.Je kunt heldere internal branding-doelstellingen opstellen.Je weet welke bedrijfsresultaten je het beste kunt delen, en hoe.Je kun
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Tijdens deze tweedaagse Brand Strategy en Internal Branding training leer je hoe je je collegas enthousiast maakt over je merk, en hoe je ze aanspoort om je brand uit te dragen. Extern winnen is intern beginnen, zo luidt een bekend communicatiegezegde. Wil je je merk naar buiten toe tot leven brengen, dan is het slim om binnen je organisatie te beginnen. Want hoe beter collega’s je merkidentiteit uitdragen, hoe kleiner het verschil wordt tussen het beeld dat de buitenwereld van je heeft, en de werkelijkheid.

Wat kun je na het volgen van de opleiding Internal Branding en Brand Strategy
Voor wie is de opleiding Internal Branding en Brand Strategy bedoeld?
  • Je kunt een internal branding-strategie voor je organisatie opstellen.
  • Je kunt heldere internal branding-doelstellingen opstellen.
  • Je weet welke bedrijfsresultaten je het beste kunt delen, en hoe.
  • Je kunt merkwaarden vertalen naar de praktijk.
  • Je kent prikkelende internal branding-formats om je collega’s mee te activeren.
  • Je weet hoe je een internal branding-kalender opstelt.
  • Je kent de tools om je resultaten te meten.

Jij kent het belang van een sterk merk en wilt dit strategisch inzetten? En ook je collega’s of netwerk daar op inspirerende wijze in meenemen? Dan is deze toptraining echt wat voor jou! Je ontmoet er marketeers, communicatieadviseurs, ondernemers en brand specialisten.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Internal Branding en Brand Strategy

+ certificaat

1225.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2