Online Copywriter

  • Na afloop kun je onder andere:Pakkende berichten schrijven voor LinkedIn, Twitter, Facebook en InstagramHet AIDA-model toepassen om overtuigende teksten te schrijvenOn- en offline teksten schrijven di
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Je propositie, je design, je logo als je aan een merk bouwt, moet alles kloppen. Dus ook je stem. Want hoe klnkt je merk eigenlijk? Tijdens deze copywriting opleiding ontdek je hoe je een brand identitydoorvertaalt naar de juiste woorden. Je leert waar een overtuigende tekst aan voldoet, ontwikkelt onderscheidende verhaallijnen voor jouw organisatie en gaat aan de slag met copy voor verschillende kanalen. Na afloop kun je strategische, creatieveteksten schrijven die jouw merk versterken.Zo is de copywriting opleiding opgebouwdDe opleiding Online Copywriting bestaat uit zeven trainingsdagen en zes trainingen die op elkaar aansluiten:Online StorytellingSchrijven voor Social MediaSEO-CopywritingUX CopywritingPersuasive CopywritingWebredactie

Wat kun je na het volgen van de opleiding Online Copywriter
Voor wie is de opleiding Online Copywriter bedoeld?

Na afloop kun je onder andere:

  • Pakkende berichten schrijven voor LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram
  • Het AIDA-model toepassen om overtuigende teksten te schrijven
  • On- en offline teksten schrijven die uitgelezen worden én converteren
  • Actiegericht en motiverend richting jouw einddoel sturen
  • Verschillende verhaalgenres toepassen
  • Een verhaal vertellen via een strategische combinatie van mediakanalen

Deze opleiding is geschikt voor professionals die als copywriter of webredacteur aan de slag willen of zich hierin verder willen specialiseren. We zien bijvoorbeeld veel (freelance) marketing- en communicatieprofessionals, maar ook redacteuren en journalisten.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Online Copywriter

+ diploma

4230.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2