Online Marketing Strateeg

  • Na afloop kun je onder andere:Design Thinking toepassen om creatieve, kansrijke ideen te genereren;Strategien toepassen om klanten via decustomer journey aan je te binden;Tools en technieken toepassen
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Hoe laat je je merk online groeien, hoe vind je aansluiting bij potentile klanten en ben je echt onderscheidend in je aanpak en propositie? Als online strateeg buig je je over dit soort vragen. De antwoorden liggen in verschillende vakgebieden, werkwijzen en technologien. Tijdens de opleiding Online Marketing Strateeg leer je er een aantal kennen en kijk je vanuit verrassende invalshoeken naar je online merk. Na afloop ken je nieuwe manieren om je online strategie te versterken. Inzichten waarmee je direct aan de slag kunt.Zo is de opleiding opgebouwdDe opleiding Online Marketing Strateeg bestaat uit twaalf trainingsdagen en zes trainingen die op elkaar aansluiten:Online MarketingstrategieCustomer Journey MarketingDesign ThinkingGrowth Hacking in a DayAgile en Scrum voor Marketing en CommunicatieMarketing Automation

Wat kun je na het volgen van de opleiding Online Marketing Strateeg
Voor wie is de opleiding Online Marketing Strateeg bedoeld?

Na afloop kun je onder andere:

  • Design Thinking toepassen om creatieve, kansrijke ideeën te genereren;
  • Strategieën toepassen om klanten via de customer journey aan je te binden;
  • Tools en technieken toepassen om je online merk sneller te laten groeien;
  • Een agile marketingproces inrichten;
  • Buyer persona’s opstellen en inzetten voor effectieve marketing automation.

De opleiding marketing strateeg is bedoeld voor marketeers, communicatiemedewerkers en projectmanagers die klaar zijn voor de volgende stap. Wil jij de senior skills aanleren waar bedrijven nu en in de toekomst om staan te springen? Deze opleiding bereidt je voor op een meer strategische rol. Na de opleiding heb je een rugzak aan inzichten die je kan toepassen binnen senior functies, of als zelfstandig adviseur.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Online Marketing Strateeg

+ diploma

6290.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2