Opleiding Webanimation Designer | Leer verschillende animatietechnieken met Adobe Animate

  • Je kunt een professioneel script schrijven n een storyboard tekenenJe weet hoe je geanimeerde webbanners maaktJe kunt uitleg-animaties maken ('explanimations')Je kunt interactieve animaties en infogra
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Met video’s, animaties en subtiele bewegingen breng je het web tot leven! In de opleiding Webanimation Designer ga je aan de slag met motion-technieken om webdesigns opvallender n effectiever te maken. Je ontwerpt bijvoorbeeld logo-animaties, bewegende iconen, interactieve infographics en animatievideo’s. Ook maak je bewegende webbanners om online mee te adverteren.Zo is de opleiding opgebouwdDe opleiding Webanimation designer duurt 6 dagen en bestaat uit 3 trainingen die op elkaar aansluiten:Video en AnimatieAdobe Animate basisAdobe Animate gevorderdAls webanimation designer werk je niet alleen met Adobe Animate, je gebruiktook andere designtools zoals Photoshop en Illustrator. De trainingen Photoshop en Illustrator kun je er als optie bijboeken.

Wat kun je na het volgen van de opleiding Web Animation Designer: Animaties maken
Voor wie is de opleiding Web Animation Designer: Animaties maken bedoeld?
  • Je kunt een professioneel script schrijven én een storyboard tekenen
  • Je weet hoe je geanimeerde webbanners maakt
  • Je kunt uitleg-animaties maken (‘explanimations’)
  • Je kunt interactieve animaties en infographics maken

De opleiding is bedoeld voor professionals die zelf bewegende content willen creëren. Veel van onze cursisten werken als designer, maar ook in creatieve rollen bij ontwerp-, communicatie-, marketing- of reclamebureaus.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Opleiding Webanimation Designer | Leer verschillende animatietechnieken met Adobe Animate

+ diploma

2800.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2