Schrijven voor social media | Content marketing

  • Je kunt pakkende berichten en updates schrijvenvoor LinkedIn, Twitter, Facebook en InstagramJe kent de beruchte valkuilen en weet ze te omzeilenVoor elk socialmediakanaal weet je welke berichten het b
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Sommige bedrijven zijn er steengoedin: social media-berichten schrijven die voloplikes,shares en volgers genereren. Watdoen ze goed? Tijdens de cursus Schrijven voor social media leer je hoe je pakkende berichten en updates maakt voor LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Je gaat aan de slag met drie concrete schrijfformules, leert hoe je een effectieve call to action schrijft en hoe je inhakers toepast.Verder leer je welke content het beste werkt op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en kleine oefeningen ontdek jewat wel en niet werkt om interactie te creren. Ook veelgemaakte fouten komen langs. Per platform ontvang je concrete schrijftips en een checklistmet informatie over technische randvoorwaarden.

Wat kun je na het volgen van de opleiding Schrijven voor Social Media
Voor wie is de opleiding Schrijven voor Social Media bedoeld?
  • Je kunt pakkende berichten en updates schrijven voor LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram
  • Je kent de beruchte valkuilen en weet ze te omzeilen
  • Voor elk socialmediakanaal weet je welke berichten het beste werken
  • Je kent de (grotendeels gratis) tools die je kunt gebruiken om je contentproces te stroomlijnen

De training Schrijven voor social media is bedoeld voor iedereen die socialmedianetwerken effectief wil inzetten. In een typische trainingsgroep zitten:

  • ondernemers
  • (junior) communicatiespecialisten
  • contentmanagers
  • ondersteunende professionals

Wil je deze training volgen, dan is het belangrijk dat je basiskennis van social media hebt.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Schrijven voor social media | Content marketing

+ certificaat

695.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2