Starten met je Webshop

  • Je weet welke kansen er in e-commerce liggen en kunt daardoor beter beslissen of je er mee wilt startenJe weet wat ervoor nodig is om een webshop te beginnenJe kunt je volledige verkoopproces uitschri
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

In 2020 gaven Nederlandse consumenten voor 26,6 miljard euro uit bij webshops. Niet zo gek dus dat steeds meer ondernemers daar brood in zien, of hun online kansen willen vergroten. Steeds meer mkbers switchen van bricks naar clicks. Maar ook de webshops van nieuwe bedrijven schieten als paddenstoelen uit de grond. Alleen, waar moet je allemaal aan denken als je met je business online gaat? Tijdens de training Starten met je webshop doorloop je dit proces stapsgewijs, zodat de deuren van je webwinkel een dag later al open kunnen.

Wat kun je na het volgen van de opleiding Starten met je Webshop
Voor wie is de opleiding Starten met je Webshop bedoeld?
  • Je weet welke kansen er in e-commerce liggen en kunt daardoor beter beslissen of je er mee wilt starten
  • Je weet wat ervoor nodig is om een webshop te beginnen
  • Je kunt je volledige verkoopproces uitschrijven
  • Je weet welk e-commerceplatform bij je doelen en budget past
  • Je kent de basisregels voor het bijhouden van je btw en administratie
  • Je weet welke onlinemarketingtools je kunt gebruiken, ook met een laag budget
  • Je kent de valkuilen en weet hoe je ze omzeilt

Voor iedereen die een webshop wil starten. Mkb’ers met of zonder offline winkel, online marketeers en junior e-commerce managers of -medewerkers.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Starten met je Webshop

+ certificaat

695.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2