Unleash your Human Potential

  • Je begrijpt wat je lichaam nodig heeft om optimaal te functionerenJe leert energiebronnen identificeren en onderhoudenJe begrijpt je gedrag en leert hoe je dat kan sturenJe ontdekt hoe je lekker(der)
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

In deze training leer je skills om het beste uit jezelf n je leven te halen. Wat daarvoor nodig is? De juiste tools en mindset. Je bent namelijk tot veel meer in staat dan je denkt. Als je weet hoe lichaam en geest werken en zich tot elkaar verhouden, kun je ze optimaal laten presteren. Productiviteit en werkgeluk gaan hand in hand als je weet hoe je jouw human potential vindt en benut. Stijg boven jezelf uit en unleash your human potential. Waar wacht je nog op?

Wat kun je na het volgen van de opleiding Unleash your Human Potential
Voor wie is de opleiding Unleash your Human Potential bedoeld?
  • Je begrijpt wat je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren
  • Je leert energiebronnen identificeren en onderhouden
  • Je begrijpt je gedrag en leert hoe je dat kan sturen
  • Je ontdekt hoe je lekker(der) in je vel komt te zitten
  • Je leert het belang van beweging, slaap en gezonde voeding

De training Unleash your Human Potential is voor iedereen die z’n talenten nóg meer wil benutten. Van beginnende zzp’er tot ervaren ondernemer, van teammanager tot starter op de arbeidsmarkt. Onze levens zijn veranderd sinds thuiswerken de norm is. Dat heeft een weerslag op ons lichaam, dat weer is verbonden met onze geest. In deze trainingen focussen we op onze fysieke en mentale gezondheid, en kijken we naar het effect van ontspanning, eten en beweging. 

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Unleash your Human Potential

+ certificaat

695.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2