Veerkracht en Vitaliteit

 • Je ontdekt wat jou energie kost, waar je juist van oplaadt en hoe je dat laatste vaker kunt doen in je werk en leven.Je leert technieken gebruiken om van piekeren naar constructieve probleemoplossing
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Je kent het wel: van die momenten waarop je zo veel werkdruk ervaart, dat het even je leven beheerst. Misschien lig je er s nachts wakker van, of zeg je sport en vrienden af om nog iets af te maken. Terwijl je natuurlijk best weet dat je rust en leuke dingen nodig hebt om weer op te laden. Meestal lukt het om na je deadline of drukke periode weer bij te komen, maar het kan nooit kwaad om een paar life-hacks te leren! In de training Veerkracht & Vitaliteit leer je van experts hoe je productief kunt zijn en tegelijkertijd gezond en gelukkig van het leven blijft genieten.Veel trainingen over omgaan met stress richten zich op n aspect van spanning en overbelasting. Bijvoorbeeld op concrete vaardigheden als je grenzen aangeven, of mediteren. In deze training volg je een multi-level approach, omdat je problemen en oplossingen op verschillende niveaus liggen:Level 1: Je vaardighedenLevel 2: Je gedachtenLevel 3: Je lichaamLevel 4: Je verbinding met anderen (sociaal/emotioneel)Level 5: Je energie-huishoudingLevel 6: Je waarden en keuzesIn deze training leer je hoe je je beter bewust wordt van je brein en lichaam, en hoe je technieken toepast om weer helemaal zen te worden. Dat doe je aan de

Wat kun je na het volgen van de opleiding Veerkracht en Vitaliteit
Voor wie is de opleiding Veerkracht en Vitaliteit bedoeld?
 • Je ontdekt wat jou energie kost, waar je juist van oplaadt en hoe je dat laatste vaker kunt doen in je werk en leven.
 • Je leert technieken gebruiken om van piekeren naar constructieve probleemoplossing te switchen.
 • ‘Alles wat je aandacht geeft, groeit’: je leert methoden uit de positieve psychologie toe te passen, zodat je je op de leuke en mooie dingen in je leven gaat focussen.
 • Je kunt vanuit een ‘multi-level approach’ met stress omgaan. Daar zit zeker een methode tussen die voor jou werkt.
 • Je bent je bewuster van het effect van gedachten op stress. Ook herken je je innerlijke ‘criticus’ en mentale filters beter, en weet je ze te beheersen.

De training is bedoeld voor iedereen die slimme life-hacks wil leren om beter met stress om te kunnen gaan. Bijvoorbeeld omdat je in drukke periodes last hebt van:

 • Piekeren
 • Slecht slapen
 • Snel geïrriteerd zijn
 • In conflict raken, thuis of op je werk
 • Moeite met concentreren

Het doel van de training is dat je makkelijker de controle over je werkleven houdt, doordat je de druk zelf reguleert.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Veerkracht en Vitaliteit

+ certificaat

695.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2