Webdesign Expert

  • Jouw resultaatJe kunt een UX-strategie ontwikkelen en je concept visualiserenJe leert hoe je kunt tekenen met Sketch en kunt (interactieve) prototypes makenJe kunt een professionele website bouwen voo
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Als allround webdesigner weet je in allerlei specialismen je weg: van UX Design tot websitebeheer. In deze webdesign opleiding stomen we je klaar voor een carrire als algemeen webdesigner, waarbij de focus op WordPress ligt. Niet alleen omdat het zo populair is, maar ook omdat je er allerlei kanten mee op kunt. Na afloop bouw je zelfstandig complete websites, die ook nog eens aan alle usability-eisen voldoen.Zo is de opleiding opgebouwdDeze webdesign opleiding bestaat uit twaalf trainingsdagen en zeven trainingen die op elkaar aansluiten:UX DesignVisual Design met Figma(Let op! Naast Figma kun je ook kiezen uitVisual Design met Adobe XD ofVisual Design met Sketch en InVision. Bel ons voor advies.)Interaction DesignWordPress basisWordPress gevorderdWordPress CodeWordPress Bouw je eigen Thema

Wat kun je na het volgen van de opleiding Webdesign Expert
Voor wie is de opleiding Webdesign Expert bedoeld?

Jouw resultaat

  • Je kunt een UX-strategie ontwikkelen en je concept visualiseren
  • Je leert hoe je kunt tekenen met Sketch en kunt (interactieve) prototypes maken
  • Je kunt een professionele website bouwen voor jezelf of een opdrachtgever
  • Je kunt je website optimaliseren voor bezoekers en zoekmachines (SEO)
  • Je kunt je website naar eigen smaak inrichten met thema’s, templates, hooks, filters en widgets

Deze opleiding is er voor iedereen die een fantastische gebruikerservaring wil ontwerpen voor een website en dit ook wil uitwerken in WordPress from scratch. We zien bij deze opleiding vaak professionals die werken als marketeer, webdeveloper, product owner of zzp’er.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Webdesign Expert

+ diploma

6490.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2