Zakelijk Tekenen | Visuele Communicatie

  • Je hebt genoeg zelfvertrouwen om tekenen in je eigen werk in te zettenJe begrijpt hoe en waarom visualisaties impact hebben in zakelijke contextJe weet wat voor type tekening in welke situatie zinvol
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Helemaal klaar met langdradige vergaderingen? Geen zin meer in projectplannen van honderd paginas? Met zakelijk tekenen maak je meetings zinvoller, actiever en leuker. In de Zakelijk Tekenen cursus ontdek je dat iedereen kan tekenen, dus jij ook. Met praktische tips voor basisvormen, mensen, typografie en templates kun je al na twee trainingsdagen als tekenaar op je werk aan de slag.

Wat kun je na het volgen van de opleiding Zakelijk Tekenen
Voor wie is de opleiding Zakelijk Tekenen bedoeld?
  • Je hebt genoeg zelfvertrouwen om tekenen in je eigen werk in te zetten
  • Je begrijpt hoe en waarom visualisaties impact hebben in zakelijke context
  • Je weet wat voor type tekening in welke situatie zinvol is
  • Je kunt meteen indruk maken met je tekeningen
  • Je weet hoe je je visuele brein kunt trainen

zakelijk tekenen cursus

De cursus zakelijk tekenen is bedoeld voor:

  • strategen, beleidsmakers en projectleiders die willen leren hoe je plannen, documenten, meetings en presentaties meer impact geeft met tekeningen;
  • projectleiders, teambegeleiders, docenten, trainers en andere professionals die regelmatig bijeenkomsten faciliteren en daarbij tekeningen willen inzetten;
  • iedereen die een zetje nodig heeft om te beginnen met tekenen in een zakelijke context.
Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Zakelijk Tekenen | Visuele Communicatie

+ certificaat

1125.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2