Front End Developer

  • Je kunt een HTML-skelet opzetten voor een kloppende websitestructuurJe kunt responsieve ontwerpen met je eigen lay outs maken met behulp van CSSJe kunt je site tot leven laten komen met JavaScriptJe k
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Denk je over een carrire als Front End Developer, of wil je gewoon de basics van het vak kennen? Dan past de Front End Developer opleiding bij jou. In zes dagen leer je met de webdevelopmenttalen HTML5, CSS3 en JavaScript werken, zodat je met code je eigen werkende website kunt bouwen.Zo is de opleiding Front End Developer opgebouwdDe Front End Developer opleiding bestaat uit zes trainingsdagen en drie trainingen die op elkaar aansluiten:HTML5 en CSS3 basisJavaScript basisHTML5 en CSS3 gevorderd

Wat kun je na het volgen van de opleiding Front End Developer
Voor wie is de opleiding Front End Developer bedoeld?
  • Je kunt een HTML-’skelet’ opzetten voor een kloppende websitestructuur
  • Je kunt responsieve ontwerpen met je eigen lay outs maken met behulp van CSS
  • Je kunt je site ‘tot leven laten komen’ met JavaScript
  • Je kunt jQuery inzetten om je website dynamisch en interactief te maken
  • Je kunt je code handig organiseren door zelf functies te schrijven

Denk je erover om je om te scholen tot frontend webdeveloper? Goed idee! De vraag naar front end ontwikkelaars is enorm. Bij deze web developer opleiding zien we uiteenlopende deelnemers: iedereen kan leren coderen. Je hebt dan ook alleen een gezonde drive nodig, technische voorkennis is handig, maar zeker niet vereist. Eerst beginnen met alleen een web developer cursus om uit te zoeken of het iets voor je is? Bekijk dan eerst de training HTML5 en CSS3 basis om te bekijken of het bij je past.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Front End Developer

+ diploma

3050.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2