Resources die jou verder gaan brengen!

Iedereen kan online succes behalen. Ook jij. En daarbij sta je er niet alleen voor.

Er zijn talloze tools, cursussen en meer die je helpen dat succes te behalen. En wij zijn er om je te helpen daarin de juiste keuze te maken. We raden alleen tools aan die we zelf gebruiken. Gewoon de beste tools die essentieel zijn voor jouw online succes.

Filters

Tools

De beste tools om je business online te boosten

Er zijn talloze tools voor online marketing. Sommige zijn goed, sommige wat minder. Sommige zijn geweldig. Dit zijn onze favorieten waar we zelf dagelijks gebruik van maken.

Trainingen

Een overzicht van cursussen die we meer dan aanraden

Heb jij ook een training om aan te bieden? Stuur dan even een mailtje naar tim@onlinemarketing.nl!

Design thinking in a day | Creatief problemen oplossen

Leer in één dag hoe je design thinking toepast om innovatieve concepten uit te werken.Design thinking: de meest innovatieve merken ter wereld (Apple, Google en Tesla) gebruiken het, en de meest toonaangevende universiteiten (Stanford, Harvard en MIT) doceren het. Maar wat is Design Thinking? En hoe zet je het in als organisatie, merk, ondernemer of ZZP'er? Tijdens deze  training leer je wat Design Thinking inhoudt en werk je aan de hand van deze methode een case uit samen met je mede-cursisten.

by Maatje Maatwerk Online
Learn More

Empathisch Leiderschap

Leer de kracht van emoties kennen en ontdek hoe je ze positief inzet.Het is prettig als iedereen op de werkvloer productief is. Nog fijner is het als er ook een goede sfeer hangt en iedereen zich op z’n plek voelt. Dat maakt medewerkers gelukkiger en zorgt ervoor dat collega’s vol energie naar hun werk blijven komen. Ben je leidinggevende of geef je (informeel) leiding aan een team, dan kun je met jouw emotionele intelligentie zo’n veilige en stimulerende werkvloer creëren. Emotionele intelligentie is een trainbare vaardigheid. In deze cursus oefen je ermee.

by Maatje Maatwerk Online
Learn More

Doelgericht Plannen en Organiseren

Meer rust en overzicht in je werk en leven? Volg de training Doelgericht Plannen en Organiseren.Iedereen heeft dromen en doelen, grote en kleine. Misschien ben je ondernemer en wil je je business laten groeien, wil je naast je baan studeren, of heb je juist persoonlijke ambities – zoals gezonder leven. Wat je doel ook is, je dromen waarmaken begint bij plannen en organiseren. Maar hoe doe je dat nou goed? Welke randvoorwaarden spelen hierbij een rol, en wat doe je als je plan niet lijkt te werken? In de training Doelgericht Plannen en Organiseren krijg je antwoord op deze vragen. 

by Maatje Maatwerk Online
Learn More

Veerkracht en Vitaliteit

Ontdek een effectieve aanpak tegen werkstress, zodat je ook in drukke periodes de regie houdt.Je kent het wel: van die momenten waarop je zo veel werkdruk ervaart, dat het even je leven beheerst. Misschien lig je er ’s nachts wakker van, of zeg je sport en vrienden af om nog iets af te maken. Terwijl je natuurlijk best weet dat je rust en leuke dingen nodig hebt om weer op te laden. Meestal lukt het om na je deadline of drukke periode weer bij te komen, maar het kan nooit kwaad om een paar life-hacks te leren! In de training Veerkracht & Vitaliteit leer je van experts hoe je productief kunt zijn en tegelijkertijd gezond en gelukkig van het leven blijft genieten. Veel trainingen over omgaan met stress richten zich op één aspect van spanning en overbelasting. Bijvoorbeeld op concrete vaardigheden als ‘je grenzen aangeven’, of ‘mediteren’. In deze training volg je een ‘multi-level approach’, omdat je problemen en oplossingen op verschillende niveaus liggen: Level 1: Je vaardigheden Level 2: Je gedachten Level 3: Je lichaam Level 4: Je verbinding met anderen (sociaal/emotioneel) Level 5: Je energie-huishouding Level 6: Je waarden en keuzes In deze training leer je hoe je je beter bewust wordt van je brein en lichaam, en hoe je

by Maatje Maatwerk Online
Learn More

Je bent momenteel offline