Onze aanbevolen resources voor jouw online succes

Iedereen kan online succes behalen. Ook jij. Gelukkig zijn er talloze tools, cursussen en meer om je daarbij te ondersteunen.

Maar, door al die keus kan het ook lastig zijn om te bepalen wat het beste past bij jouw doelstellingen. Geen nood! OnlineMarketing.nl is er om je te helpen groeien.

Alleen resources die mensen zoals jij bewezen verder hebben gebracht

Onze redactie heeft zelf ervaring met de resources op deze pagina. Gebruik onze bevindingen om een bewezen oplossing voor jouw groei te vinden.

Zeker weten dat je de juiste keuze maakt? Met ons gratis & persoonlijk advies per mail of telefoon adviseren we je geheel vrijblijvend!

📱 Ik wil zeker weten de juiste keuze maken


Ontdek in een gratis adviesgesprek welke tool écht past bij jouw doelstellingen


Liever niet bellen?

Daag ons uit met jouw probleem!
Mail Ons

Cursussen en trainingen

Bouw stap voor stap een website voor passief inkomen online

Ook geld verdienen op het internet? Leer stap voor stap hoe je een succesvolle affiliate website opbouwt met de Affiliate Marketing Revolutie. Deze cursus neemt je vanaf het absolute begin (het kiezen van je onderwerp) mee in het genereren van een passief inkomen. Absolute aanrader voor iedereen die graag financieel onafhankelijk wil worden door het opbouwen van een eigen website. (En wie wil dat nou niet?)

Bekijk cursus

Een uitgebreide review van deze cursus volgt nog, maar ik (Tim) ben enthousiast. Dus ben je benieuwd naar mijn ervaring of heb je specifieke vragen, mail me dan gerust (tim@onlinemarketing.nl) 

Tools voor zoekmachine optimalisatie

Content King

Content King is de ideale tool voor iedereen die meer wil halen uit de content die wordt gepubliceerd. Haal het gissen uit je content marketing en SEO, met ingebouwde alerts wanneer er iets verandert en overzichtelijke analyses. (Uitgebreide review volgt)

Meer info & prijzen

SEO Profiler

SEO Profiler is een handige alles in één tool die je maximale controle geeft over je SEO strategie. Volg de rankings van je zoekwoorden, analyseer je pagina’s met regelmatige audits en nog veel meer! (Uitgebreide review volgt)

Meer info & prijzen

Onze nummer 1 in backlink management 

SEOJet haalt het denkwerk uit je linkbuilding. Voor iedereen die snel het overzicht of de juiste focus verliest bij het opbouwen van een goed linkprofiel. SEOJet helpt je om te bepalen naar welke pagina’s je volgende backlink moet gaan om het linkprofiel zo natuurlijk mogelijk te houden.

Bekijk

Tools voor affiliate en influencer marketing

Hier verzamelen we onze favoriete tools om een passief inkomen op te bouwen met affiliate marketing, of juist content en influencers in te zetten om jouw product te promoten.

Linkpizza: Verdien geld met je content of vergroot je naamsbekendheid

Linkpizza logo en sfeerbeeld

LinkPizza is een tool waarmee je gemakkelijk affiliate links toevoegt aan je content zodat je geld kunt verdienen met het aanbevelen van relevante producten. Daarnaast is het een marktplaats waar je eenvoudig influencers en publishers kunt vinden om jouw eigen product of dienst te promoten. Lees meer in onze LinkPizza review.

Lees LinkPizza Review

Lead nurturing 

Het aantrekken van bezoekers is natuurlijk leuk, maar je wilt die bezoekers ook wel omvormen tot betalende klanten. Een van de beste systemen die je je daarvoor kunt wensen, is HubSpot.

HubSpot is een van ’s wereld meest populaire CRM systemen en dat zijn ze niet zomaar geworden. Over elke stap – van het verzamelen van e-mailadressen tot de opvolging – is nagedacht. Dat maakt het een compleet, maar ook behoorlijk ingewikkeld programma. Gelukkig is er een gratis versie, zodat je in alle rust vertrouwd kunt raken met wat HubSpot te bieden heeft.

Naar de gratis versie

Een uitgebreide review volgt. Heb je nu al prangende vragen om te ontdekken of HubSpot wel of niet bij jou past? Stel ze dan gerust (tim@onlinemarketing.nl) Ik heb zowel met de gratis als met de betaalde versie praktijkervaring en help je graag verder!

Je bent momenteel offline