Resources die jou verder gaan brengen!

Iedereen kan online succes behalen. Ook jij. En daarbij sta je er niet alleen voor.

Er zijn talloze tools, cursussen en meer die je helpen dat succes te behalen. En wij zijn er om je te helpen daarin de juiste keuze te maken. We raden alleen tools aan die we zelf gebruiken. Gewoon de beste tools die essentieel zijn voor jouw online succes.

Filters

Tools

De beste tools om je business online te boosten

Er zijn talloze tools voor online marketing. Sommige zijn goed, sommige wat minder. Sommige zijn geweldig. Dit zijn onze favorieten waar we zelf dagelijks gebruik van maken.

Trainingen

Een overzicht van cursussen die we meer dan aanraden

Heb jij ook een training om aan te bieden? Stuur dan even een mailtje naar tim@onlinemarketing.nl!

E-mailmarketing voor E-commerce

Benieuwd wat e-mailmarketing (automation) kan betekenen voor jouw webshop? Tijdens deze training leren we hoe je traffic, conBenieuwd wat e-mailmarketing (automation) kan betekenen voor jouw webshop? Tijdens deze training leren we hoe je traffic, conversie en retentie kunt genereren via e-mail. We gaan werken met converterende campagnes, die je daarna meteen kunt aanmaken en implementeren. Aan de slag!

by OnlineMarketing.nl
Learn More

Augmented Reality (AR)

Met Augmented Reality verbeter je je (online) diensten. Tijdens deze training laten we zien wat AR voor jouw business kan betSteeds meer bedrijven zetten Augmented Reality (AR) in om hun sales te verhogen en werknemers efficinter te laten werken. Tijdens deze training introduceren we je in de wereld van AR, en laten we zien wat het kan betekenen voor jouw business.

by OnlineMarketing.nl
Learn More

Front-end Tools

Tijdens deze training ga je aan de slag met verschillende front-end tools: commandline, Git, Github en npm.Tijdens deze training leren we je over verschillende front-end tools. We starten met de commandline, en gaan daarna door met het populaire versiebeheersysteem Git. Als je dat lokaal onder de knie hebt, leer je het combineren met repositories op Github, Je maakt hier zelf ook een account aan om je code te kunnen beheren. We sluiten af met de Node packagemanager, waarmee je packages kunt beheren die je nodig hebt om apps te bouwen.

by OnlineMarketing.nl
Learn More

Web development Introductie

In deze training nemen we je mee in de wereld van webdevelopment. Je leert alles over de grafische gebruikersinterface en verIn deze training nemen we je mee in de basics van Webdevelopment. Je gaat aan de slag met je eigen ontwikkelomgeving in Visual Studio Code. Ook leren we je werken met de programmeertalen HTML en JavaScript en de opmaakelementen van CSS.

by OnlineMarketing.nl
Learn More

Trendwatching

Tijdens de training Trendwatching leer je ontwikkelingen signaleren en toepassen binnen je organisatie.Hoe zorg je dat je bedrijf relevant blijft, en dat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied? Trendwatching kan je hierbij helpen. Tijdens deze training leren we je alles over trends, en hoe je er met je organisatie op inspeelt.

by OnlineMarketing.nl
Learn More