Front-end Tools

  • Je kunt werken op de commandlineJe weet wat Git en Github zijnen kunt ze gebruiken om je code te beherenJe kunt npm gebruiken voor packagebeheerJe kunt doorstromen naar de training JavaScript gevorder
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Tijdens deze training leren we je over verschillende front-end tools. We starten met de commandline, en gaan daarna door met het populaire versiebeheersysteem Git. Als je dat lokaal onder de knie hebt, leer je het combineren met repositories op Github, Je maakt hier zelf ook een account aan om je code te kunnen beheren. We sluiten af met de Node packagemanager, waarmee je packages kunt beheren die je nodig hebt om apps te bouwen.

Wat kun je na het volgen van de opleiding Front-end Tools
Voor wie is de opleiding Front-end Tools bedoeld?
  • Je kunt werken op de commandline
  • Je weet wat Git en Github zijn…
  • …en kunt ze gebruiken om je code te beheren
  • Je kunt npm gebruiken voor packagebeheer
  • Je kunt doorstromen naar de training JavaScript gevorderd en de verschillende React-trainingen

 

Deze training is geschikt voor Front-end Webdevelopers die de volgende stap in hun ontwikkeling willen zetten. Nadat je de basiskennis van HTML, CSS en JavaScript hebt opgedaan, moet je goed met de commandline overweg kunnen om tools zoals git, github en npm in te kunnen zetten. Kennis van deze tools is een vereiste om de JavaScript Advanced en React cursussen te kunnen volgen en om in een professionele omgeving te kunnen samenwerken.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Front-end Tools

+ certificaat

695.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2