Google Master: Ads, Analytics, Data Studio, SEO, Shopping en Tag Manager

  • Je bent specialist in Google Analytics: je kunt de resultaten van websites tot in detail metenJe weet alles van Google Ads: van een account opzetten tot slimme biedstrategien kiezenJe kunt de vindbaar
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Wil jij alles, maar dan ook echt alles weten van Google? Hoe je websites kunt optimaliseren zodat je de zoekmachine domineert, hoe je met Google Ads op een eenvoudige manier met n druk op de knop nieuwe klanten kunt vinden n hoe je met Google Analytics al je inspanningen kunt monitoren en benvloeden?Dan is deze Google opleiding: Google Master, een must voor je!Zo is de Google opleiding opgebouwdDe opleiding Google Master bestaat uit twaalf trainingsdagen en negen trainingen die op elkaar aansluiten:Google Analytics basisGoogle Analytics gevorderdGoogle Ads basisGoogle Ads gevorderdGoogle Ads expertZoekmachineoptimalisatie (SEO)Google ShoppingGoogle Tag ManagerGoogle Data StudioOptioneel: Reis naar Google HQ in DublinReis je met ons mee naar het hoofdkwartier van Google in Dublin? Ieder jaar reist Competence Factory met een aantal alumni en partners naar Google HQ in Dublin. Wil je mee? Dan kun je deze reis bijboeken bij je inschrijving. > Meer informatie over de reis naar Google HG in Dublin.Wat kun je na de opleiding Google Master?Na deze Google opleidingen heb je maar liefst drie Google certificaten in je broekzak: het Google Ads Search Examen, de Google Analytics Individual Qual

Wat kun je na het volgen van de opleiding Google Master: Ads, Analytics, Data Studio, SEO, Shopping en Tag Manager
Voor wie is de opleiding Google Master: Ads, Analytics, Data Studio, SEO, Shopping en Tag Manager bedoeld?
  • Je bent specialist in Google Analytics: je kunt de resultaten van websites tot in detail meten
  • Je weet alles van Google Ads: van een account opzetten tot slimme biedstrategieën kiezen
  • Je kunt de vindbaarheid van je website vergroten met slimme SEO-technieken
  • Je kunt je Ads- en Analytics-inzichten mooi presenteren in Google Data Studio
  • Je hebt maar liefst drie certificaten op zak: Google Adwords Fundamentals, Google Analytics Individual Qualification én Google Adwords Certified Online Advertentie Professional

Niet voor niets is dit één van onze meest geboekte opleidingen. Kies je voor de Google Master, dan geef je je carrière en netwerk een flinke boost. De deelnemers werken o.a. als (freelance) marketeer, online specialist, webmaster, e-commercemanager en webshopeigenaar.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Google Master: Ads, Analytics, Data Studio, SEO, Shopping en Tag Manager

+ diploma

7550.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2