Growth Mindset

  • Je kunt je leiderschapsskills verder ontwikkelen. Je weet hoe je bij jezelf motivatie opwekt, stuurt en vasthoudt tot je je doel hebt bereikt.Je ontwikkelt je communicatieskills op basis van neurowete
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Een vreemde taal leren, nu echt eens beter worden in fotografie, of je omscholen tot iets heel anders: iedereen loopt wel rond met zon stille wens. Toch laten we ons vaak tegenhouden, door dat stemmetje vanbinnen of door beren op de weg. En dat is hartstikke jammer! In de training Growth Mindset ontdek je wat jou tegenhoudt bij het leren, en ontwikkel je een growth mindset waarmee je je ambities wl gaat waarmaken.

Wat kun je na het volgen van de opleiding Growth Mindset
Voor wie is de opleiding Growth Mindset bedoeld?
  • Je kunt je leiderschapsskills verder ontwikkelen. Je weet hoe je bij jezelf motivatie opwekt, stuurt en vasthoudt tot je je doel hebt bereikt.
  • Je ontwikkelt je communicatieskills op basis van neurowetenschap. Je oplossend vermogen groeit en je kunt anderen beter helpen.
  • Je leert op een leukere manier, en dat vergroot onmiddellijk het effect van je leerproces.
  • Je hebt tools in handen mee waarmee je altijd lucht en lichtvoetigheid in uitdagingen en vastgelopen situaties weet te brengen. Zo leid jij jezelf en anderen naar meer én nieuwe ideeën.

Je weet dat jij (of je collega’s, medewerkers of cursisten) leerdoelen hebt, maar dat het niet makkelijk is om die te halen. Je bent benieuwd naar manieren om die doelen tóch te halen, en staat open voor een speelse benadering van leren.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Growth Mindset

+ certificaat

695.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2