Infographic Designer

  • Je kunt een verhaal overbrengen in professionele schetsenJe weet hoe je een verhaal terugbrengt tot de essentieJe kunt zelf creatieve, effectieve infographics makenJe kunt de belangrijkste grafisch on
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Ook zon fan van infographics? Ze zien er niet alleen leuk uit, maar zijn vooral een perfect middel om in n keer een complex verhaal mee te vertellen. In de opleiding Infographic Designer leer je alles wat je moet weten om als infographics-professional aan de slag te gaan.Zo is de opleiding opgebouwdDe opleiding Infographic Designer bestaat uit tien trainingsdagen en vijf trainingen die op elkaar aansluiten:Graphic designZakelijk tekenenAdobe Illustrator basisInfographics makenInfographics makengevorderd

Wat kun je na het volgen van de opleiding Infographic Designer
Voor wie is de opleiding Infographic Designer bedoeld?
  • Je kunt een verhaal overbrengen in professionele schetsen
  • Je weet hoe je een verhaal terugbrengt tot de essentie
  • Je kunt zelf creatieve, effectieve infographics maken
  • Je kunt de belangrijkste grafisch ontwerpprincipes toepassen in je infographic designs
  • Je beheerst de basis van Adobe Illustrator om je illustraties in te creëren

Jij wilt leren hoe je een infographic maakt? En wilt deze professioneel designen en inzetten? Dan is deze opleiding Infographic Designer echt  voor jou, ongeacht in welke rol je nu werkzaam bent. In deze training ontmoet je heel diverse deelnemers zoals marketingmanagers, communicatieadviseurs, webbeheerders en social media coördinatoren. Maar ook officemanagers, junior consultants  en HR medewerkers.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Infographic Designer

+ diploma

4950.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2