Mindhack your Creativity

  • Wat je ook doet in je leven, creativiteit hoort erbij. Of je nu de meest bekeken vlogger of influencer van het internet wilt worden, of gewoon een beetje vrijer wilt zijn in de manier waarop je met ui
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

Een blogpost, een webdesign, of zelfs een businessplan: zodra je iets gaat maken, moet je je creativiteit aanboren. Soms gaat dat makkelijk, soms kost het moeite om op frisse ideen te komen. In de training Mindhack Your Creativity train je je brein om sneller je creatieve vermogen te activeren. Zo geef je je creativiteit een kickstart, en werk je voortaan productiever n gelukkiger!

Wat kun je na het volgen van de opleiding Mindhack your Creativity
Voor wie is de opleiding Mindhack your Creativity bedoeld?

Wat je ook doet in je leven, creativiteit hoort erbij. Of je nu de meest bekeken vlogger of influencer van het internet wilt worden, of gewoon een beetje vrijer wilt zijn in de manier waarop je met uitdagingen omgaat. In deze training oefen je met tools waarmee je je creativiteit snel activeert en ontwikkelt. Ook leer je hoe je jouw creatieve proces zo prettig mogelijk kunt inrichten. Kortom: ontdek het simpele geluk van creatief zijn.

  • Je creatieve proces stimuleren
  • Blokkades weghalen en je interne dialoog verbeteren
  • Je onderliggende logica blootleggen
  • Praktisch inzicht in de werking van je brein: metacognitie van creativiteit
  • Inspiratie vinden
  • Een gezonde workflow opzetten
  • Je productiviteit verhogen met een oplossingsgerichte houding

De training is bedoeld voor iedereen die in topvorm wil creëren, of je nu designer, kunstenaar of copywriter bent – of misschien wel een nieuw businessmodel moet ontwikkelen. Je leert je geest zo te trainen dat je snel je creativiteit activeert. En een lenig brein loopt ook nog minder blessures op!

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Mindhack your Creativity

+ certificaat

695.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2