Persoonlijk Leiderschap

  • Je hebt inzicht in je kwaliteiten, valkuilen, patronen en overtuigingenJe weet waar jij voor staat, en hoe je die overtuiging kunt vertalen in constructieve keuzes, acties n resultatenJe bent weerbaar
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

* * Nu tijdelijk gratis Fitbit * *In tijden van onzekerheid is persoonlijk leiderschap belangrijker dan ooit. Het helpt je om grip te houden op je werk n je leven als er om je heen veel verandert. In de training Persoonlijk Leiderschap leer je leiderschapsskills in te zetten om persoonlijk en professioneel te blijven groeien. Zodat je weerbaarder, wendbaarder en zelfverzekerder nieuwe uitdagingen aan kunt gaan.Zo is de opleiding Persoonlijk Leiderschap opgebouwdDe opleiding Persoonlijk Leiderschap bestaat uit vier trainingsdagen en drie trainingen die op elkaar aansluiten:Persoonlijk LeiderschapUnleash your Human PotentialVeerkracht en Vitaliteit

Wat kun je na het volgen van de opleiding Persoonlijk Leiderschap
Voor wie is de opleiding Persoonlijk Leiderschap bedoeld?
  • Je hebt inzicht in je kwaliteiten, valkuilen, patronen en overtuigingen
  • Je weet waar jij voor staat, en hoe je die overtuiging kunt vertalen in constructieve keuzes, acties én resultaten
  • Je bent weerbaarder en veerkrachtiger in tijden van weerstand, tegenslag of onzekerheid
  • Je kunt beter omgaan met faalangst, piekeren, uitstelgedrag, stress en (over)vermoeidheid
  • Je hebt een personal business plan op zak waarmee je jezelf duurzaam en gezond kunt blijven ontwikkelen

Van startende zzp’er tot ervaren ondernemer, van teammanager tot starter op de arbeidsmarkt: de training Persoonlijk Leiderschap is bedoeld voor iedereen die zichzelf professioneel en persoonlijk wil ontwikkelen, en meer grip wil krijgen in tijden van verandering.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

Persoonlijk Leiderschap

+ diploma

2350.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2