SEO-Copywriting

  • Je kunt een SEO-strategie opstellen om je website beter vindbaar te makenJe weet hoe linkbuilding werkt en hoe Google de relevantie van een pagina bepaaltJe kunt een keyword-analyse makenJe kunt aantr
Niveau: HBO
Klassikaal + Online

‘Wij geven trainingen in Rotterdam. Wil jij een training volgen in Rotterdam? Schrijf je nu in voor een training in Rotterdam!’ Wanneer je zoiets leest, weet je zeker dat je met een ouderwetse SEO-pagina te maken hebt.Met een beetje geluk pikt Google ‘m op, maar bezoekers worden er niet vrolijk van. In de training SEO-Copywritingleer jehoe je copyschrijft die goed scoort in zoekmachines n lekker leest.Je gaat aan de slag met verschillende schrijfopdrachtenen kuntteksten die je al geschreven hebt, laten beoordelen.Ieder jaar reist Competence Factory met een aantal cursisten en partners naar Google HQ in Dublin. Wil je mee? Checkdeze pagina.

Wat kun je na het volgen van de opleiding SEO-Copywriting
Voor wie is de opleiding SEO-Copywriting bedoeld?
  • Je kunt een SEO-strategie opstellen om je website beter vindbaar te maken
  • Je weet hoe linkbuilding werkt en hoe Google de relevantie van een pagina bepaalt
  • Je kunt een keyword-analyse maken
  • Je kunt aantrekkelijke, SEO-proof teksten schrijven voor het web

Moet je voor je werk conversiegerichte, SEO-proof webteksten schrijven, oftewel: SEO schrijven? Dan is de training SEO-Copywriting geschikt voor jou. In een typische trainingsgroep zitten (online) marketeers, salesprofessionals, accountmanagers en webredacteuren.

Meld je aan als lid op OnlineMarketing.nl en ontvang direct een kortingscode voor een cursus bij Competence Factory!
bekijk alle voordelen

Een certificaat of diploma met waarde!

Alle opleidingen sluit je af met een post HBO diploma of een certificaat

Jouw garantie

icon

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

icon

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

icon

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Wij werken samen met de volgende partners

Dit zeggen andere over onze cursussen

We werken natuurlijk niet voor niets nauw samen met Competence Factory. Ik was erg onder de indruk van het niveau, maar vooral ook de flexibiliteit en (directe) praktische toepasbaarheid van de training Agile & Scrum die ik heb mogen volgen. (Tim van OnlineMarketing.nl)
Ik heb laatst de training Interaction Design gedaan. Heel inspirerend, leerzaam en zinvol. Je merkt dat je meteen de nieuwe kennis toe gaat passen in je designs. Niet alleen op webdesign maar in alles wat je tegen komt. Trainer met veel kennis van het vak, ook erg fijn dat hij feedback gaf op een opdracht waar ik op dit moment mee bezig ben. (Jessy via Google Reviews)
Ik ben heel erg tevreden over de training "Facebook en Instagram Advertising basis". Prima mix van theorie, praktijk en tips. Tjerk is een fijne docent die zorgt voor een goede balans in de dag. Thx! (Paulus via Google Reviews)
Er was een goede combinatie tussen enerzijds de theorie en het oefenen. De theorie/achtergrond informatie werd op een prettige en toegankelijke manier verteld. De oefening werd goed begeleid en er werd veel en vaak meegedacht om zelf verder te komen in je eigen ontwerp opdracht. Ondanks dat ik de training digitaal heb gevolgd i.v.m. de coronacrisis voelde ik mij onderdeel van de groep en kon ik volwaardig deelnemen. De faciliteiten om digitaal deel te nemen waren goed geregeld! (Stijn via Google Reviews)
Goede, leerzame training als je geen ervaring hebt met designen. Beheers je al een design programma zoals illustrator, dan is een groot deel van de training onnodig. Voor iemand zonder ervaring: top training! (Tamara via Google Reviews)

SEO-Copywriting

+ certificaat

695.00

(Excl. BTW)
🗸 Betaal zoals je wilt: vooraf, op factuur of gespreid
Boek deze training bij de Competence Factory
Deze training is meestal snel volgeboekt, wacht dus niet te lang!
de mensen die u voorgingen gaven ons een
★ 9,2