?Black Friday Special ?Online producten verkopen

Online producten verkopen wordt steeds belangrijker. We shopten met zijn allen al veelvuldig via internet, maar sinds de coronacrisis is de omzet van webshops alleen maar verder door het dak geschoten. Een grote kans natuurlijk voor ondernemers. Of je nu al een webshop had of pas sinds kort jouw producten online verkoopt.  

Behalve een kans is het ook een uitdaging. Want hoe bereik je met jouw producten online een zo groot mogelijke doelgroep? Je potentiële doelgroep neemt explosief toe: van het winkelend publiek in de straat waar jij bent gevestigd, naar iedereen die online op zoek is naar wat jij te bieden hebt. Maar hoe zorg je ervoor dat je in beeld komt bij die doelgroep? 

In deze aflevering vertellen Jim en Jessica van Woosa hoe je het bereik van je bestaande webshop op een eenvoudige manier aanzienlijk kunt vergroten. Ook hebben we een erg toffe Black Friday deal voor jullie. Meer daarover in de Podcast en lager op deze pagina. (Of bekijk de aanbieding direct als je ongeduldig bent.)

Of bekijk hier de video:

Black Friday en online producten verkopen 

Het is natuurlijk geen toeval dat we Jim en Jessica van Woosa juist nu in de uitzending hebben. Black Friday staat namelijk weer voor de deur: de dag waarop de gigantische kortingen je – vooral ook online – om de oren vliegen.  

Hoewel het van oorsprong een Amerikaans principe is, is de interesse in Black Friday ook in Nederland de afgelopen jaren flink toegenomen. Dit zie je bijvoorbeeld duidelijk terug in de grafiek van Google Trends hieronder. 

Deze grafiek uit Google trends geeft de toenemende populariteit van Black Friday in Nederland weer

En ook jij kunt nu – voor het online verkopen van je producten – profiteren van die populariteit. We hebben namelijk een erg toffe aanbieding voor je. 

Speciale blackfriday aanbieding voor onze luisteraars en lezers: maak het online verkopen van je producten eenvoudiger 

In samenwerking met Woosa – dé ontwikkelaar van de beste plug-ins voor iedere WooCommerce webshop eigenaar – mogen we je namelijk een levenslang abonnement aanbieden op al hun nieuwe producten. 

Voor een schijntje van de normale prijs krijg je: 

  • Levenslang toegang 
  • Toegang tot 15+ WooCommerce plugins 
  • Toegang tot alle – nog te releasen – WooCommerce plugins 
  • Onbeperkt support en updates 

Hiermee wordt online producten verkopen via o.a. Bol.com en Amazon een fluitje van een cent. Beheer je aanbod, prijzen en voorraden overzichtelijk op één plek en profiteer tegelijkertijd van het gigantische bereik van de grootste marktplaatsen.  

De plug-ins die zichzelf in een handomdraai terugverdienen, nu in een super voordelige bundel. Mis deze kans niet en claim ook jouw onbeperkte toegang tot alle krachtige e-commerce plug-ins van Woosa 

Written by

Ruben de Vries Follow

Als SEO-fanaat geïnteresseerd in alles omtrent online marketing. Eigenaar van OnlineMarketing.nl sinds 2015 en sinds 2012 bezig met het helpen van bedrijven met als grootste doel: 'Groei door online marketing!'

Echt verder groeien?

Word gratis lid van de community

Een online groep van mensen zoals jij, die willen groeien, sparren en samen oplossingen willen vinden voor wat je in de weg staat om online succes te halen…